.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

секс 2пъти за 1 час

начи правихме секс след първия път се почистихме добре с мокри кърпички и след 15 мин отново се заиграхме та.Въпроса ми е може ли да се забремене така ?Сори за тъпия въпрос но ми е интересно
    It's the Crisis Core...
    Dubstep, the rythm of my life!
    I lol at people who think hate can be stoped!

I went to van... he had candy...

Вторият път, ползвахте ли презерватив или разчиташе на забърсването???
    Ако сте ползвали презерватив, не може да забременее, освен ако не е станал някой гаф!
    А ако сте били без, отговорът е ДА! Причината е, че може да не си се "изчистил" хубаво, а и освен това в предеякулационната течност също има, макар и неголям брой, сперматозоиди. Но истината е, че шансът е малък, все пак не е за пренебрегване!
    СЪВЕТ: Ползвай презервативи! Особено на втория, третия и т.н "тек".

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако 2-я път е било на голо отговорът е да.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ако и двата пъти без е очевадно , но ако е със и двете игри не , но е възможно 1 път без 2 със мислете бе хора

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Повече разяснение. Почистили се с мокри кърпички, добре де, да беше казал дали сте използвали презерватив, или брадва или някакъв друг тип противозачатъчно...
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен
    Има минимален шанс,но според мен не е забременяла,защото и аз съм правил така и за сега никои не ми е чукал на вратата с корема(недаи си боже)
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

..

..мама миа !
    За вас душ няма ли бе хора ? ..
    Според мен всичко е относително .. зависи от момента и от това колко добре си се почистил..
    love is everything..

Ако и през 2 пъта си я изч..кал с презерватив или сте зели някво лекарство няма притеснения
    Who says you're not perfect ?? [[music]]

Град
    София

Re: секс 2пъти за 1 час

Цитирай Първоначално написано от Roxas
    начи правихме секс след първия път се почистихме добре с мокри кърпички и след 15 мин отново се заиграхме та.Въпроса ми е може ли да се забремене така ?Сори за тъпия въпрос но ми е интересно
    То щ'и стане интересно на тебе.... МОЖЕ! Забърсването намалява МАЛКО шанса, но сперматозоиди може да останат по каналчетата на самият пенис! Там няма как да се забърше... ползвайте презервативи бе хора, има такива, които са достъпни за всеки !!!
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Голям фен Аватара на azida
    Цитирай Първоначално написано от cutexstrawberry
    Ако и през 2 пъта си я изч..кал с презерватив или сте зели някво лекарство няма притеснения
    не е нужно лекарство, а просто презервативи и малко акъл в главата

Вторият път, ползвахте ли презерватив или разчиташе на забърсването???
    Ако сте ползвали презерватив, не може да забременее, освен ако не е станал някой гаф!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си