.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Пращане на и-мейл от собствена уеб страница

добър ден трябва ми сайт или програма с която да може да се изпращат и=мейли или по точно запитвания ето го сайта www.hotelpriliv.hit.bg по който работя но не мога да напрая да се изпраща запитване на имейла а хотела.пробвах с responce o matic ама бачка 2 дена и после се бъгва. пробвах с пхп код но хит.бг не става с пхп. Някакви идеи ?

Re: Пращане на и-мейл от собствена уеб страница

Цитирай Първоначално написано от ponomen
    добър ден трябва ми сайт или програма с която да може да се изпращат и=мейли или по точно запитвания ето го сайта www.hotelpriliv.hit.bg по който работя но не мога да напрая да се изпраща запитване на имейла а хотела.пробвах с responce o matic ама бачка 2 дена и после се бъгва. пробвах с пхп код но хит.бг не става с пхп. Някакви идеи ?
    Не можеш да ползваш PHP в хит.бг или в някой друг безплатен хостинг. Вариант е да си вземеш малък платен хост (за няколко лева на месец не ми се вярва да обеднееш).

Мега фен Аватара на L0ST

Re: Пращане на и-мейл от собствена уеб страница

Цитирай Първоначално написано от van1
    Цитирай Първоначално написано от ponomen
    Не можеш да ползваш PHP в хит.бг или в някой друг безплатен хостинг. Вариант е да си вземеш малък платен хост (за няколко лева на месец не ми се вярва да обеднееш).
    Глупости говориш... има безплатни php хостове
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си