Здравейте на всиички Значи преди имах голям проблем с наднормненото тегло .. но преди 3 месеца си измисих "диета" ии сега знам че ще има много тийнчета,които ще и намерят косури .. ама не ми пука много защото искам да споделя на хора които са като мен .. значи .. започвам:
Закуска - попринцип аз не закусвам защото после цяяялл ден повръщам и ме боли стомаха .. но е добре 1 препечена пълнозърнеста филийка с мед или само поръсена със сол.
На даскало ако огладнеете си вземете солети .. ама да са от тези които най-мразите .. според мен най - лоши са хрус-хрус .. сухи са .. а това е признак че не са мазни .. а и като не харесвате нещо не ви се яде ;D
Обяд - Плодооовеее .. или зеленчуци .. не се ограничаваите в 1 плод/зеленчук .. яжте кооолкото ви се яде .. от тях не се напълнява а и са полезнии )
Ако огладнеете преди вечеря пак плод ..
Вечеря- да е преди 8 .. пълнозърнеста препечена филийка с зеленчуци.
Когато имате свободно време правете упражнения -коремни преси,клякания,скачане на важе..а може и просто даа се разхождате в парка .. :P
НИКАКВО ГАЗИРАНО .. само прясно изцедени плодове и зеленчуци .. чайчета [без захар] и МИНЕРАЛНА ВОДА ..НЕ от чешмата !!
Сладки удоволствия може да си позволявате мнооого малко .. може би веднъж на 1 седмица .. за мен това не беше поблем защото не обичам сладко .. не ям нищо сладко ии да ви кажа че така ми е мноого добре ;D ..ии такам ) Айде приятно ви слабеене :P :P
ако някой има въпроси да пита отговарям на всииичкии