.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

дайте малко помощ,че кофти ;х

Та так,проблема ми е следният:незнам,как да се държа с момичетата:Х.Когато съм с позната,приятелка,роднина си говоря без задръжки,а когато е с някое момиче дето харесвам направо.. черта...?Ако се опитам да се държа "като себеси" адреналина ми се вдига и почвам да говоря глупости,да изпускам букви,да смесвам думи,словореда и тн.,което от страни изглежда адски тъпо [личи си че се притеснявам].Като цяло слаб съм,от 1-2 месеца тренирам [несъм адскя кокал като преди],чета доста из теенпроблемс [доста полезни неща,някои доста са ми помогнали],но пак несе получава :Х
    Често казано имам чуството,че всички ме мразят,всички се дърпат от мене,никой неме харесва :ХМога да ви дам 1 пример: преди 2-3 дни бях в парка на лоста и успоредкатая,правех си серите,нямаше никои околко мене,едно момиче си вървеше,и изведнъж като ме видя забави крачка,и ме заобиколи встрани [или поне така изглеждаше].Другото дето е ,и много ми е чудно:в даскало има 1 момиче,дето харесвам,1 приятелка говорила с нея,попитал я така тактично,какво мисли за мене, а тя отговорила с доста кофти жест,неми е приела приятеслво в ФБ,но като вървя по кородорите и я видя тя се в мене гледа,и с периферията усещам,че ме гледа,но немога да разбера??
    ПС:Нз дали има зн но нося очила.
    Моля да неме храните,много ви се моял за съвети,че просто нз кво става :Х

Извинявам се ако имам правописни грешки.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    уауууу, отказала ти е приятелство в шибан сайт... ЧУДО ГОЛЯМО! Я се стегни! Можеш да говориш.. ако щеш пред огледалото стой, упражнявай, колкото и шизофренично да изглежда... братле, помага! И споко, онова момиче, което те е заобиколило, не го е направила заради тебе - не си ти центъра на света Когато ти се приемеш като пичага и момичетата ше те приемат като такъв.. успех

Ей тоя фейсбук яко ви е промил мозъка.Първо отпусни се да не ти пука по принцип тия неща с готините мацки яките свалки идват от само себе си поне при мен аз дори пръста си не мърдам не се червя не си бъркам словореда просто трябва да се отпуснеш давай го малко по мъжки какви са тия бебешорски истории.Мадамите не ядат или поне не в буквалния смисъл!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Изтрий фейсбуук. Води до желание за практика в реалния живот.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Както другите казаха, просто се отпусни. Подреди изреченията си наум, повтаряй си, че ще се справиш и наистина ще е така. И повярвай ми, момчетата с очила са големи сладурковци, така че не е проблем.
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

разсъждаваш страшно повърхностно за всеки влак си има пътници,просто не си попаднал на тях,но всичко с времето си
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    като говориш с момичета първо го обмисли добре в главата чуй се какво приказваш и тогава го кажи

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Момичетата по некъв брутален начин усещат кой е със самочувствие. Така че си се дръж нахакано, да не ти пука и много важно не им ходи след гъза да ставаш путкопоклонник.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Eдин доказан метод с жените, които се правят на интересни.Няколко дни седмици примерно и тичкаш след дупето правиш всичко караш я да се чувства като принцеса после като те издразни нещо вдигаш й едно леко скандалче и се правиш на приятно сърдит и разсеян!Спираш да й показваш, че я искаш, че се интересуваш от нея просто тя сама ще дойде при теб

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си