.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Фон дьо тен

Препоръчайте ми някой хубав фон дьо тен за суха и чувствителна кожа на някаква качествена марка

Member
    Град
    burgas
    аз използвам на виши и сам мн доволна струва 20 и няколко лв но за сметка на това е икономичен мен ме изкарва по 4 5 6 месеца

Мега фен Аватара на Infinity
    Препоръчвам ти с две ръце на Виши именно за суха и чувствителна кожа. Ако не си доволна от марката или искаш нещо друго пак се ориентирай към медицинската козметика щом си с чувствителна и суха кожа.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    L'Oreal True Match е много добър.

^ И сравнително тежък. Личното ми мнение , че не е подходящ за всекидневна упротреба , още повече при чувствителна кожа.
    To infinity and beyond.

Повече от фен
    Препоръчвам ти да си вземеш професионален каквито използват и гримьорите. Аз си поръчвам при една козметичка която е и гримьорка и цените не са по-високи от магазина, а качеството е невероятно. Иначе търсих същата фирма - Dermacol, но по магазините я няма, а от вносителя за частни лица цените са фантастични.

моята кожа пък е мазна, по принцип използвам пудри и фдт когато имам пъпки, обаче пудрата седи много неестествено от метри си личи, освен това аз съм със светла кожа, пудрата ми е най-светлия тон, но лицедто ми жълтее от нея, фдт ми харесва повече, но много лъщи на моята кожа, нз кое е най-добре

ri41 аз бих те посъветвала да използваш нещо без НИКАКВИ мазнини.
    Ще ти препоръчам нещо конкретно :
    http://www.torba.bg/search.php?tag=%...&orderway=desc
    Когато си го купих не обърнах внимание на това , че е крайно неподходящ за суха и чувствителна кожа , но пък го дадох на приятелка със супер мазна кожа , на която и пасна идеално !
    Кожата и нито лъщи , нито мазнее .. все едно си има абсолютно нормална кожа.
    To infinity and beyond.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    моята кожа пък е мазна, по принцип използвам пудри и фдт когато имам пъпки, обаче пудрата седи много неестествено от метри си личи, освен това аз съм със светла кожа, пудрата ми е най-светлия тон, но лицедто ми жълтее от нея, фдт ми харесва повече, но много лъщи на моята кожа, нз кое е най-добре
    Бих ти препоръчала да не си хабиш парите за опити на различни продукти, а да отидещ при професионален гримьор да ти препоръча за твойта кожа професионални продукти. Аз така се снабдявам и съм много доволна. Ако си от София мога да ти дам координати.

Супер фен Аватара на Shia
    Vichy AERA dent е лек и незабележим.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Аз ползвам или на Манхатън, или на Севънтийн. Доволна съм.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

anonymous708973
    Guest
    Аз съм с един на Афинитон (ония, дето ги рекламират). Още преди да видя рекламата, се бях оплакала на майка ми, че си нямам фдт и тя ми донесе този. Е, родих се! Кожата е идеална като порцелан, но не със същия цвят, слава Богу , издържа цял ден и струва 10 лева

Супер фен Аватара на fuckme
    ^ а с каква кожа си? смисъл мазна, суха...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен
    аз съм доволна от Ла Рош, само че кожата ми не е суха, така че иди в аптеката и кажи какво ти трябва. марката има подходящи за всякаква кожа.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на ggb
    Аз използвам Maybelline Afiniton и съм доволна.
    at least it was before i fucked everything up

Новия Афинитон определено не е подходящ за суха кожа , защото няма никакви мазнини. Това означава допълнително изсушаване !!
    За тези , които имат мазна кожа , обаче вероятно би бил подподящ.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Аз съм с един на Афинитон (ония, дето ги рекламират). Още преди да видя рекламата, се бях оплакала на майка ми, че си нямам фдт и тя ми донесе този. Е, родих се! Кожата е идеална като порцелан, но не със същия цвят, слава Богу , издържа цял ден и струва 10 лева
    +1
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

То си е до кожа. Много е индивидуално. Доста хора хвалеха стария Affiniton и реших да си го взема , но не останах доволна и сега така си седи.. Сега се влюбих в един фдт на Vichy oт мостра в Joy но ми идва скъпичък и ще трябва да почакам малко докато се опари1а за да си го взема

Повече от фен
    Че е индивидуално си права. Всяка кожа е различна.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

абсолютно същото!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Афинитон изобщо не ми харесва на мен. Просто не е подходящ за моята кожа.
    На мен ми харесват фон-дьо-тените на основа на крем като Буржоа Хелти Микс . Само че нюансите му са много тъмни

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

а примерно на светла кожа(не много светла, чак бледа де) подходящо ли е по-тъмен фдт, за да изглежадм по-загоряла или ще е като маска

Мега фен Аватара на iiordanova
    Изпозвам и аз Афинитон.
    Имам и минералния , и другия.
    Определено минералния е по-добър!

Супер фен Аватара на j_adore2
    а примерно на светла кожа(не много светла, чак бледа де) подходящо ли е по-тъмен фдт, за да изглежадм по-загоряла или ще е като маска
    Ще изглеждаш оранжева,а още по - лошо ще е ако го слагаш само на лицетоа, пък врата ти е бял.ФДТ не се слага,за да ви смени света на кожата,а за да прикрие евентуално някоя пъпка.Слага се НАЙ - много 2 тона по - тъмни от кожата.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Ще изглеждаш оранжева,а още по - лошо ще е ако го слагаш само на лицетоа, пък врата ти е бял.ФДТ не се слага,за да ви смени света на кожата,а за да прикрие евентуално някоя пъпка.Слага се НАЙ - много 2 тона по - тъмни от кожата.
    точно де, повече не ми трябва, искам да съм малко по-черна, но има доста време до налято, море и тн., а това оранжевото много ме дразни отвратително, неестетическо, поразително, мега смешно, не желая този ефект
    http://lisichka.net/images/andrea6.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си