- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен
Препоръчайте ми някой хубав фон дьо тен за суха и чувствителна кожа на някаква качествена марка![]()
аз използвам на виши и сам мн доволна струва 20 и няколко лв но за сметка на това е икономичен мен ме изкарва по 4 5 6 месеца
Препоръчвам ти с две ръце на Виши именно за суха и чувствителна кожа. Ако не си доволна от марката или искаш нещо друго пак се ориентирай към медицинската козметика щом си с чувствителна и суха кожа.![]()
To infinity and beyond.
^ И сравнително тежък. Личното ми мнение , че не е подходящ за всекидневна упротреба , още повече при чувствителна кожа.
To infinity and beyond.
Препоръчвам ти да си вземеш професионален каквито използват и гримьорите. Аз си поръчвам при една козметичка която е и гримьорка и цените не са по-високи от магазина, а качеството е невероятно. Иначе търсих същата фирма - Dermacol, но по магазините я няма, а от вносителя за частни лица цените са фантастични.
моята кожа пък е мазна, по принцип използвам пудри и фдт когато имам пъпки, обаче пудрата седи много неестествено от метри си личи, освен това аз съм със светла кожа, пудрата ми е най-светлия тон, но лицедто ми жълтее от нея, фдт ми харесва повече, но много лъщи на моята кожа, нз кое е най-добре![]()
ri41 аз бих те посъветвала да използваш нещо без НИКАКВИ мазнини.
Ще ти препоръчам нещо конкретно :
http://www.torba.bg/search.php?tag=%...&orderway=desc
Когато си го купих не обърнах внимание на това , че е крайно неподходящ за суха и чувствителна кожа , но пък го дадох на приятелка със супер мазна кожа , на която и пасна идеално !
Кожата и нито лъщи , нито мазнее .. все едно си има абсолютно нормална кожа.![]()
To infinity and beyond.
Бих ти препоръчала да не си хабиш парите за опити на различни продукти, а да отидещ при професионален гримьор да ти препоръча за твойта кожа професионални продукти. Аз така се снабдявам и съм много доволна. Ако си от София мога да ти дам координати.Първоначално написано от ri41
Аз ползвам или на Манхатън, или на Севънтийн. Доволна съм.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз съм с един на Афинитон (ония, дето ги рекламират). Още преди да видя рекламата, се бях оплакала на майка ми, че си нямам фдт и тя ми донесе този. Е, родих се! Кожата е идеална като порцелан, но не със същия цвят, слава Богу, издържа цял ден и струва 10 лева
![]()
^ а с каква кожа си? смисъл мазна, суха...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
аз съм доволна от Ла Рош, само че кожата ми не е суха, така че иди в аптеката и кажи какво ти трябва. марката има подходящи за всякаква кожа.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз използвам Maybelline Afiniton и съм доволна.
at least it was before i fucked everything up
Новия Афинитон определено не е подходящ за суха кожа , защото няма никакви мазнини. Това означава допълнително изсушаване !!
За тези , които имат мазна кожа , обаче вероятно би бил подподящ.![]()
To infinity and beyond.
+1Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
То си е до кожа. Много е индивидуално. Доста хора хвалеха стария Affiniton и реших да си го взема , но не останах доволна и сега така си седи.. Сега се влюбих в един фдт на Vichy oт мостра в Joy но ми идва скъпичък и ще трябва да почакам малко докато се опари1а за да си го взема![]()
Че е индивидуално си права. Всяка кожа е различна.
а примерно на светла кожа(не много светла, чак бледа де) подходящо ли е по-тъмен фдт, за да изглежадм по-загоряла или ще е като маска
Изпозвам и аз Афинитон.
Имам и минералния , и другия.
Определено минералния е по-добър!![]()
Ще изглеждаш оранжева,а още по - лошо ще е ако го слагаш само на лицетоа, пък врата ти е бял.ФДТ не се слага,за да ви смени света на кожата,а за да прикрие евентуално някоя пъпка.Слага се НАЙ - много 2 тона по - тъмни от кожата.Първоначално написано от ri41
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
точно де, повече не ми трябва, искам да съм малко по-черна, но има доста време до налято, море и тн., а това оранжевото много ме дразни отвратително, неестетическо, поразително, мега смешно, не желая този ефектПървоначално написано от j_adore2
http://lisichka.net/images/andrea6.jpg