.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем във секса

От 5 месеца съм с 8 кубика парафин в пениса и от около месец и половина 2 имам проблем със секса.Първият път като го правя всичко е ок, но за вторият път да се заредя ми трябват поне 30 мин и дори понякога когато се заредя ми спада по време на секс.Почна вече да ме хваща срам пред приятелката ми, а и не вярвам да е от парафина.Първите 5 месеца с нея правихме по 3-4 пъти секс на ден попринцип и предполагам че, е от преумора.Ако някой има някакъв съвет да ми даде ще, съм много благодарен.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    виагра баце ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Абе не може само от виагра да е, т.е. на 20 години съм няма как да се получи тва че, на 20 год да почна виагра :Д Някакъв метод ?

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    виагра баце ...
    +1
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Имам същия проблем и ме е яд че питах тука а не си отидох направо на лекар.. Иди на лекар аз така ще направя..

добре бе толко ли са ви малки пишките че парафин си биете ? нали знаете колко е вредно това и че се абсорбира години наред от организма ?
    With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
    http://www.facebook.com/aLexI995
    http://sofianci.com/ai07o

Супер фен Аватара на radeberger
    Всяко инжектиране на каквото и да било в организма дава странични ефекти ( не говоря за нещата, с цел лекуване). Толкова ли ти е бил малък, че да прибегнеш до тези мерки? Предполагам, че си над 18 и за твоята възраст трябва да имаш малко по друг начин на разсъждение, но както и да е. Ходи на лекар, тук едва ли някой би могъл да ти каже точно какъв е проблема.

Цитирай Първоначално написано от hiaslbbnmz
    Абе не може само от виагра да е, т.е. на 20 години съм няма как да се получи тва че, на 20 год да почна виагра :Д Някакъв метод ?
    Ми като си на 20г. "за къв уй си го сложил тоя парафин" толкова ли ти бе малък?!

BMW -> Beautiful car!!!

Мисля, че знам как да помогна - махни си правописната грешка от заглавието, и ще си добре!
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Е супер - ся освен, че ти е малка пишката, вече и не става за нищо Проверявай телефона на приятелката ти по-често оттук нататък

Най-лесното,евтино и безболезнено решение е да си отрежеш жалкото подобие на патка и да си сложиш някво творческо име-Касандра,Сузана....нещо такова

Мега фен Аватара на FuckedUp
    ТЪП НАРОД, БЕ, ТЪП!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си