- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си обръсна ли чепа?
Хора, Скоро мисля да правя секс, но се страхувам, че приятелката няма да иска да ме види с наобръснат чеп. Дъртия, ми казва, че мъжете не се бръснат, но в 21 век е нещо напълно нормално. Та въпрос към момичетата- ще се радвате приятеля ви да е с космат чепарлък?
Аз не бих![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си махнеш махнеш чепа, ника ти ще стане само 681, което е скучно.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Мда, особено ако първите 2 или последнита 2 цифри са ти набора.Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
да с лозарска ножица се оправи леко колко падне космак толко и внимавай да не падне и малко по дебелия косъм
681 е България, не е годитага ми на раждане!
Бе знаеш ли, може да има оцелели индивиди от 681Първоначално написано от chepa681
Ааа тва ме хвърли в оркестъра
Чети малко бе, момко.
![]()
ами вземи го щото не се знае какво може да обитава чепа ти
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
![]()
![]()
![]()
![]()
ИСУСЕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
да бръснеш или да не бръснеш това е ВЪПРОСЪТ!
Утф, как може да напишеш "чепа" и 681 едно до друго... Ебати..
И освен това темата ти е на грешното място и на никого не му пука ще си бръснеш ли нещото или не.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Ssumerjam, не ти се отдава да бъдеш забавен. |(
ЗабавнА. Задръж си коментарите, слабо ме интересува какво е мнението на някакъв си от нета, който и капчица не знае за мен. То си има лесно - като не ти харесват отговорите ми, не четешПървоначално написано от tarlyo
![]()
Нали щеше да късаш с нея? ЧАКАЙ - Нека да позная. Искаш да скъсаш с нея, за да не трябва да си спираш отоплението на чепа?
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
+1Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
знаеш ли по-добре е да ги оставиш тея косми там кадето са си и тя ще ти сплете едни мнооооооооогооооооооооооо дълги плитчици в 21 в. хората така правят![]()
![]()
![]()
![]()
вместо да питаш дали харесваме космати пишки .. иди се обръсни!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бръсни се ве кретен!
Така няма да можеш да си направиш кичури.![]()
![]()
Eстествено, че не трябва да го бръснеш! САМО КОЛА МАСКА ИЛИ ПИНСЕТА!Става перфектно гладко без наболи косми и тем подобни за месец два
http://prikachi.com/images/794/2625794E.jpg![]()
OWN не мисля че трябва да се постват повече коментари защото всеки следващ ще е супер тъп като моя.Първоначално написано от OldSchoolRebel
Еми това си е въпрос на лична хигиена брат както на нас мажете няма да ни хареса храсталака на жените така и те няма да харесат тази наша джунгла в която немогат да намерят каде се крие малкият човек .