.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Ruse

Имам нужда от идейна помощ

Здравейте, искам да участвам в конкурса :

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ебати мързеливият народ,честно.За домашно разбирам да те мързи,ама като сам/сама искаш нещо да направиш,ми седни и го направи сам/сама.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Ruse
    Явно не си ме разбрал/а. Аз се опитах да измисля нещо, което да е интересно и да бъде добро като цяло. Мислих бая по въпроса и се рових бая в интернет, но не измислих нищо особено креативно и интересно като цяло. Колкото и да е трудолюбив човек, това не го прави пълен с идеи, а идеите са основното от което се нуждая. Не искам да ми правите проекта, а само да ми помогнете с идеи.

Ти кво измисли?

Град
    Ruse
    Идва ми на ум: Да направя стандартна презентация, във всеки слайд на която да давам по една идея за добрина и да я развивам.

Според мен, нещата, които ти идват на ум биха били много добри, стига да ги развиеш/представиш по интересен начин..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Град
    Ruse
    Да знам, че ще бъдат страхотни, ако ги развия, както трябва, но не мисля, че която и да е от двете идеи е достатъчно креативна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си