.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Защо повече мъже сте такива задници

защо все на мен ? Излизам с едно момче от 3 месеца и ми е мн гадно,защото докато е с мен е предлагал на една пикла да спят заедно ,защото била девствена. Лъгал ,че си няма приятелка ,но той твърди че не са спали ,(най вероятно тя не му пуснала) .Но казва ,че се е отказал от нея,защото наистина разбрал че ме обича и бил разбрал ,че и аз го обичам.Защо сте такива повечето мъже :С .Днес докато бях утях ,а той си земаше душ попаднах на ахато му на компютъра му и видях как я е карал да бъдат заедно и така нататъка. И след това цял ден слушам колко мн съжалявал ,и че това е било нищо и не са спали и цял ден слушам колко ме обичал ,а аз незнам защо ми е толкова гадно.Аз съм на 19 ,а той на 23 .Въпросното момиче на 15 (ако има значение.) В интерес на истината той няма време да ми изневерява след като той е на работа през деня ,а вечер е с мен поне от последния един месец е така.Аз видях сълзи в очите му ,когато ми обясняваше ,че не е имало каквото и да било междо тях,но все има едно но (някъде в мен )
    Sleda ot liubovta

EPIC FAIL за годините ви, докато четях мислех че сте на по 14/15
    Не му прави чест, на тия години да простее така, а и сълзичките му са била най-вероятно добра актьорска игра...
    Впрочем такива като този "твоя" с такава характеристика (да предлагат разни работи в нета) рядко стигат до реализация, повече въздух под налягане са, НО понякога нещата излизат от контрол.
    А и на теб не ти прави чест, че си го проверявала, но да кажем че е било единичен случай !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Сълзи в очите му? Заблуда... пълна!

Вярваш ли му? Наистина? Че съжалява? Дали ако беше така, щеше наистина да си пише с нея такива неща? Не е предполагал, че ще разбереш и когато това се е случило е направил всичко възможно да не го зарежеш, защото явно има някаква полза от теб. Не виждам друга причина.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Само пълен психичен инвалид ако е на 23 ще си говори с петнадесет годишно лапе, камо ли нещо повече. Той явно си търси лесно месце. Зарежи го и си намери някой по-умен.

И да, всички сме задници, но мъжо ти е идиот, иначе щеше да сваля по-големи какички...
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Докато има наивни момиченца, винаги ще има и мъже задници
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Варна, моретоо :)
    Хаха..ше се сетите вие...авсички ше разберете, че сте отрязали грешния човек Мамичката ви да еба
    хЪх...

Мега фен Аватара на Hilary_

ии как извади извод за ВСИЧКИ момчета от един путьо??
    Оная може да е пикла ама поне не му се връзва на "сълзите в очите" .. прави си изводите ..

Гадна работа..
    Изобщо как го търпиш тоя ?..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Guest
    Цитирай Първоначално написано от strangerinhell
    EPIC FAIL!
    Липса на ценностна система.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като не знаете как да задържите интереса на едно момче върху себе си така ще е ...

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    защото на тае години са си тъпички ... и пускат с време и приказки за любов

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Re: Защо повече мъже сте такива задници

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    защо все на мен ? Излизам с едно момче от 3 месеца и ми е мн гадно,защото докато е с мен е предлагал на една пикла да спят заедно ,защото била девствена. Лъгал ,че си няма приятелка ,но той твърди че не са спали ,(най вероятно тя не му пуснала) .Но казва ,че се е отказал от нея,защото наистина разбрал че ме обича и бил разбрал ,че и аз го обичам.Защо сте такива повечето мъже :С .Днес докато бях утях ,а той си земаше душ попаднах на ахато му на компютъра му и видях как я е карал да бъдат заедно и така нататъка. И след това цял ден слушам колко мн съжалявал ,и че това е било нищо и не са спали и цял ден слушам колко ме обичал ,а аз незнам защо ми е толкова гадно.Аз съм на 19 ,а той на 23 .Въпросното момиче на 15 (ако има значение.) В интерес на истината той няма време да ми изневерява след като той е на работа през деня ,а вечер е с мен поне от последния един месец е така.Аз видях сълзи в очите му ,когато ми обясняваше ,че не е имало каквото и да било междо тях,но все има едно но (някъде в мен )
    защо повечето жени сте такива к***и същият въпрос и мъжете и жените правят цигански номера! Когато обичаш някой супер силното,няма да го прецакаш прави си изводите сама Щом е погледнал някое друго момиче незнам защо се чудиш още и особено като е на 15 години ... те замислила ли си,че това момиче няма какво да му даде? Е освен сексуално удоволствие Ще кажа едно нещо " Мъжът ти е комплексар и не си заслужава дори да си говориш с него!"

Град
    Варна, моретоо :)

Цитирай Първоначално написано от Seion
    защо повечето жени сте такива к***и същият въпрос и мъжете и жените правят цигански номера! Когато обичаш някой супер силното,няма да го прецакаш прави си изводите сама Щом е погледнал някое друго момиче незнам защо се чудиш още и особено като е на 15 години ... те замислила ли си,че това момиче няма какво да му даде? Е освен сексуално удоволствие Ще кажа едно нещо " Мъжът ти е комплексар и не си заслужава дори да си говориш с него!"
    Дааа...съгласен съм с теб брат ТОчно така... ако твърдиш, че обичаш някого, наистина няма да му правиш така, че да го прецакаш!!!
    хЪх...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    ++
    Все мъжете са ви виновни..

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    ++
    И жените не са цвете за мирисане понякога ама ви търпим във всичките ви превъплъщенията, които сте способни да направите

Супер фен
    А де Казва ли ти някой
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Оная може да е пикла ама поне не му се връзва на "сълзите в очите" .. прави си изводите ..
    хаха. good point. :Д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Има какви ли не говеда на тоя свят, но не всички мъже са такива. Просто ти си попаднала на неподходящ. По-добре го зарежи и дано следващият ти да е по-добър

Бе и вие все някога ще осъзнаете , че трябва да спрете да гоните тея дето не им пука за вас, ама докато го осъзнаете ,вече всички ще сме такива от ваш'те глупости

Мъжете може да сме задници,но вие сте гащите,защото се ни се връзвате.

Щото такива си ги избираш!

Цитирай Първоначално написано от BrokenDreamzBG
    Бе и вие все някога ще осъзнаете , че трябва да спрете да гоните тея дето не им пука за вас, ама докато го осъзнаете ,вече всички ще сме такива от ваш'те глупости

+1
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен
    Мъже задници - Х
    Жени ку*ви - Х^2

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    ++
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Днес докато бях утях ,а той си земаше душ попаднах на ахато му на компютъра му и видях как я е карал да бъдат заедно и така нататъка.
    напълно случайно, нали? Ти просто седна, нищо не си натискала, нищо не си бутала, сайтът сам се отвори, приятелят ти не беше излязъл от профила си, съвсем случайно му попадна на личните и съвсем случайно едно от тях ти се отвори пред очите... Всичко си е една чиста случайност и ти грам вина нямаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си