.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Тя......:S

Тя......:S

Имам приятелка.Тя е страшно парче.НООО имам проблем..... Дръпната е малко Иска ми се да направим една карчка по-напред ама е доста срамежлива Дайде малко саветчета моля по вапроса мерси

Супер фен
    Зависи к'ва е крачката. Предполагам ква може да бъде де. Приятелката ти може да не е срамежлива, а просто да не искате едни и същи неща.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Толкова ли е важна за теб тази крачка? Ако е, тогава си за раздел "Секс", не за раздел "Любов, казва практическата гледна точка.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    на колко си каква крачка ? Исяснявай се

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Спри да я приемаш като " страшно парче " и може да спре да се дърпа
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Абе стой си на задните части...що така не ти ли е добре??

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Чакай ся.. дръпната или срамежлива е? Или ти си загу...ъъъ извинявам се влюбен?

Кво страшно има в директния подход - хващаш я за ръчичка, в близкото кафе/парк/мол и си я сваляш най-културно?

А да... има голям риск да те отрежат....а това ще се отрази разрушително на егото ти....

Хммм...трудна дилема..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Кво страшно има в директния подход - хващаш я за ръчичка, в близкото кафе/парк/мол и си я сваляш най-културно?

А да... има голям риск да те отрежат....а това ще се отрази разрушително на егото ти....

Хммм...трудна дилема..
    +3 щото валдес е пич
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Цитирай Първоначално написано от MiChKoO
    Спри да я приемаш като " страшно парче " и може да спре да се дърпа
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Не ми стана ясно за какво крачка точно..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Re: Тя......:S

има ли любов,е*ането е неизбежно

това е от една песен на Ъпсурт

таа трябва или да чакаш ... смисъл всичко с времето си или да я накараш да се отпусне

.....всички малки чикиджии за едно и също пишат "искам да правим секс ама тя се дърпа" после ще има 1000 теми за "най-накрая ми даде да правим секс беше яко тя бременна ли е?"

не тва имам предвид

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от fenofhouse
    не тва имам предвид
    аха !! Искаш да и предложиш брак

5 човека те питаха каква е въпросната "крачка".. А в крайна сметка ти, вместо да отговориш, оспами собствената си тема.. Ако наистина харесваш момичето, няма за къде да бързаш..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Имам приятелка.Тя е страшно парче.НООО имам проблем..... Дръпната е малко Иска ми се да направим една карчка по-напред ама е доста срамежлива Дайде малко саветчета моля по вапроса мерси

Парче? Месо ли?

Пояснявай се за каква крачка говориш..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Цитирай Първоначално написано от izlishna

Парче? Месо ли?

Пояснявай се за каква крачка говориш..
    ХаХа

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel

Хммм...трудна дилема..
    +3 щото валдес е пич
    +
    Е, по дяволите, каква крачка?

че за каква крачка говорим по дяволите .. 2 страници постове с въпроса 'каква е крачката?' а ти нищо .. айде бе човече казвай за каква крачка става въпрос ..

Сега ще се опитам да позная. Ти си на 14 и си си харесал момиче, което вече е зряло и искаш да я целунеш... (главата си залагам)?

ауууууу не позна а и вече е без значение

ауууууу не позна а и вече е без значение
    Да не те е отрязала бе?
    ПС: Ква беше крачката, че няма да мога да спя от любопитство
    На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel

Хммм...трудна дилема..
    +3 щото валдес е пич
    Валдес е най-добрия ама първо да се опознаят малко лафче то не става от първия път за ръчика може се отдръпне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си