Имам една приятелка която адски много обичам и харесвам но отношенията помещду ни са много странни. Чатим си по скайп почти всеки ден от няколко месеца насам и многократно ми е казвала колко много ме обича и аз също съм и го казвал естествено . Имали сме спорове и сдърпвания нали и в такива моменти ми казва колко е привързана към мен и че не иска да ме изгуби. Запознахме се онлайн и пътите които сме излизали заедно се броят на пръсти. Проблемът е там, че тя е другата смяня на даскало и имаме възможност да се виждаме 2 пъти в седмицата без събота и неделя и то за кратко. Въпреки това много пъти съм и предлагал да излеземи тя ми отвръща с "ще се срещам с брат ми/една приятелка/имам много да уча/намах батерия на тела/ не го чух..." Но ако човек види какво си чатим не ще си помисли чи ходим, ами ще е убеден. Мисълта ми е че ми се вижда хипер абсурдно винаги да е заета и това адски ме тревожи..и ме кара да се съмнявам дали иска нещо повече. Веднъж директно я попитах какво изпитва и иска от мен и ми каза че нямало за какво да се тревожа...Не искам да я изгубвам, напротив

Ако сте имали подобни преживявяния или пък не но все пак имате опит моля ви помагайте предложете ми какво да правя