в някоя от близките държави бих ти препоръчала Загреб или Опатия (и двата в Хърватска). Много ми харесаха и с удоволствие бих се върнала там! Също може да отидеш на о.в Корфу, аз лично бях в един хотел Messonghi Beach се казваше хотела в градчето Moraitika май. Огромен комплекс със 9 басейна, няколко хотелски сгради, малки бунгала, собствен плаж, три -четири сгради - ресторанти със шведска маса - полупансион, както и заведения, магазинчета, градини и влакче, което обикаля. Аз бях септември и по 600-700 лв на човек ни излезе. А и има страхотна аниматорска програма. И въобще в Корфу е хубаво, защото може да си купиш очила и шнорхел и подводен фотоапарат и да гледаш и снимаш под водата. Има също много забележителности - природни и културни. Може да се возиш на корабче със прозрачна подводна капсула, в която се сяда и гледаш под водата - едни водолази скачат и с храна привличат риби и октоподи... страхотно е! После ти се включва и шоу с тюлени... Въобще, аз много се изкефих на Корфу в Гърция и на Загреб и Оппатия в Хърватия. А морето е страшно красиво, още на плиткото...