.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    britzy защо не пишеш по темата а коментираш другите?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако аз бях на нейно място хич нямаше да ме интересува дали е правилно или не,че съм се ровила в регистрацията му без той да знае-факт е че ми е изневерил.По-добре да разбера,от колкото да ме лъже в продължение на много време и да си губя времето в чувства и мисли...Ебала съм му майката аз на него,че е посмял.

Авторке,предполагам,че ти е много гадно и ще ти дам съвет да се опиташ да не мислиш повече за случилото се.Отдай се на себе си и на това,което искаш и бъди щастлива ...преоткрий себе си в нова светлина.

И двамата сте направили голяма грешка. Не знам на колко години си момиче, но когато приятеля ти е отишъл да учи на майната си, с извинение, ти си се заблуждавала, че вие още сте заедно и връзката ви е стабилна и т.н. Просто поредната груба грешка. Трябваше да си кажете, че ще водите отворена връзка или просто да скъсате, това което се е случило е почти неизбежно. Няма да защитавам мъжката част към която принадлежа, но все пак ще вметна, че не всички момчета биха тръгнали по други.

Относно ровенето в профила му...дори и случайно да си попаднала на него, това че си въвела потребителското му име и паролата, която си знаела от другите му профили, те прави виновна, защото абсолютно съзнателно ТИ си влезнала в НЕГОВИЯТ профил! Нямаш право, независимо дали става въпрос за профил в такъв сайт или pomagalo напр.

Неговата постъпка си е под всякаква критика. Поне ако ще тръгва по мацки за една нощ, да си уреди отношенията с теб първо.

Мнението ми е че е задължително да се разделите, определено нямате бъдеще заедно.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Раздели се с него.Безсмислено е да продължаваш.Първо дели ви голямо разстояние и второ той очевидно не ти е верен и не е това мило момче,за което го мислиш.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    А аз мисля че вече бившия ти приятел е мега задръстен щом не може да си намери момиче за ебане и прибягва до сайтове С пълното зле си се била хванала заклевам се
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Виж моето мнение е следното.Бившия и приятел може да се е регистривал в сайта без никакви задни мисли а просто да си губи времето.Много хора се регистриват в подобни сайтове заради скуката.Вие как само почнахте да обиждате момчето не е истина въобще не знаете как всъщност стоят нещата и може да не е било така както изглежда.За всичко си има обяснение но затова все пак ти трябва уста за да попиташ а не да постъпваш така подло и безмълно да се ровичкаш в чуждите вещи да пишеш от профилите му и да си предстяваш за него .Паднала е на много ниско ниво стом е стигнала до това и говири че му няма никакво доверие като прави зад гърба му такива типично женски номерца вместо директно да го попита какво става тук защо се е е регистривал и ако той каже че си търси момиче ил инещо подобно като големи хора да се разделят и да си останат в добри взаимотношения ама тя не.Навсичкото отгоре го е баламосвала и го е карал че в връзката им всичко им е нараде като въобще не стоят така нещата.Според мен при тях е липсвало доста споделяне и са се отчуждили особено пък тя.Явно не са прегаврали достатъчно време заедно в разговори и в разни такива неща .Защото съм сигурна че той ако не учеше в друг град нещата нямаше да стоят така и те стяха да са заедно.Да прави ще в раздялата не само едната половинка има вина но също така има и другата момчето е сбъркал но по-голямат вина има тя като въобще нищо не споделя с него не говори дирекно с него а прави мръсни номерца и го заблуждава.Защото по този начин лъже както него така и себе си най вече себе си.Момчето по вероятно е да пропадне и да ходи само при долни елитни компаньноки да се събере в неподходяща компания и да стане развалина.А относно дали и е изниверявал или не това само той си го знае а ние можем да гадаем но аз лично мисля че не и е изневерил просто имам такова предчувствие.И по принцип тия връзки от разстояние са наистина доста трудни и много рядко издържат,защото като не се виждате често нещата не стоят така както саа стояли отначалото чувството малко или много са истинали почват кавките дори и за гупостите и така .

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sa4kiSabiram
    Цитирай Първоначално написано от roshkors
    Направи си и ти регистрация и му пиши от профила си, ще се почуства гадно. След като му чуеш глупавите оправдания го отрежи за теб ще е по-здравословно
    това и направих
    ако знаете колко бързо лапна дори си даде номера аз му се обадих и като му поисках обяснение,той ми каза че "като спял с някоя само ей така за 1 нощ това били нужди,неизневяра,изневяра щяло да е ако тръгне с някоя сериозно да излиза по кафета,да си звънят,да си ходят на гости и т.н."убийствена логика просто...

Секс за 1 нощ НЕ е изневяра ли ?!
    Добре си направила, че си му била камшика.
    А този, дето те посъветва да си направиш рег. в съответния сайт - много добре казано!

I'm inlove with a criminal...

Зарежи го!!! Колкото и мило да се държи с теб... невиждаш ли че те използва!!!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Brook, я се осъзнай малко. Я преди да постваш коментари в които обвиняваш хората, прочитай всичките им постове. Зле информирана тръгваш да се обаждаш. Момичето е видяло, че пича си е направил рег наскоро, не преди 5години. Също така тя не го е лъгала! Видяла е профила и му е казала по начин който да му скрие шапката. А защо не обсъдим лъжата на пича и неговото "Секса за една вечер, който правих, не е точно изневяра..." Мадамата какво е виновна за връзката им?! Тя си му е вярна, не му е изневерявала, не е търсила някой да я *** докато нейния приятел го няма. Случайно се е натъкнала на профила. От там нататък е логично, че ще направи нещо. Не успорвам факта, че е некоректно да влиза в профила му и да чете личната му кореспонденция, но замислете се относно себе си и това каква ще е вашата импулсивна реакция на човешко същество. Ние, тези които изпитваме душевна болка ще бъдем наранени и ще търсим отговор, защо ни боли, може ли да спре?!? Когато тя е влизала в профила го е направила, не за да го разконспирира и да му стане гадно и т.н., а просто защото е искала да види случайно направен профил и да се успокои, но за съжаление не се е получило....

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666
    Поговори малко с него. Това, че търси секс за една вечер, при положение че е с теб хич не е добре. Не го крии, кажи му, че знаеш и че ти е интересно какво му липсва с теб.
    +1
    Моя съвет е да го скъсаш,но преди това го питай какво му е липсвало,за да си извлечеш поука и да си по-опитна при следващата си връзка ;]

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Леле това да се рови чужда кореспонденция става епидемия. Да той те лъже, но не си написала защо си започнала да го ровиш и следиш. Мислиш ли, че това е нормално отношение от твоя страна? Като не му вярваш какво правиш още с него?

PS: При мен вече стана закон. Хвана ли я да ми рови телефон, компютър или друго, което смятам за лично - пътя и чантата.

по темата така е гепиме.ком разваля семейства само ми е чудно как точно си попаднала на неговия профил
    съвета ми е - късай го
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Дколкото разбирам авторката е написала, че съвсем СЛУЧАЙНО е попаднала на профила му в този сайт.
    В който и да е сайт не се влиза 'случайно' - регваш си профил , парола или там каквото се иска и тогава се влиза т.е. - съвсем целенасочено

По темата: Ти пък кво искаш ма - на чикии ли да кара човека той де да знае дали не се боцкаш ама не е тръгнал да търси твои профили из ебалните сайтове :P :P

ай деа нахалните мацки деа - дедетктиви деа

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз пък нямаше да му отговарям на обажданията,смс-и и бих го оставила да се чуди и бих го заебала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Вина имат и 2-та.
    Той, че я лъже. Тя, че му няма и грам доверие и вместо първо да говори с него доректно го тършува като полицай. Ако аз съм на мястото на момчето в момента в който тя ми повдигне въпрос за мои ЛИЧНИ разговори, които не би трябвало да знае, ще и ХХХ мамата без да ми пука дали разговорите са били за секс или сме си говорили за плетки.
    Дколкото разбирам авторката е написала, че съвсем СЛУЧАЙНО е попаднала на профила му в този сайт. Следователно тя надали първоначално си е имала и най-малка представа за това какво правия приятеля й зад гърба. Абсолютно нормално е според мен веднага да потърси някакво обяснение, защото явно това и е дошло като гръм от ясно небе. Как обаче тя да потърси обяснението? Като му се обади? И той започне с оправданията си и й замаже очите? Та той дори може да и каже, че профилът не е негов.
    Според мен тя няма никаква вина затова, че е успяла да влезе в профила му и е видяла какво върши той. В случая вината е изцяло негова.
    А тя какво търси "случайно" в сайт за секс. Ако не го дебне значи и тя си търси някой да я бодне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си