.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Малки проблеми със една мацка :)

Преди 2 седмици и нещо се запознах със едно много сладко момиче.Направо бях на седмото небе,защото имаме много общи интереси-музика,спорт и т.н. И тогава прецаках работата - поканих я на среща още на втория ден.Тя май се уплаши малко и ми отказа.Сега вече си говориме седмица и нещо,но все аз почвам разговора във skype,досега тя не го е почнала нито един път.Аз нямам кой знае колко опит във това ,така че ми трябва малко помощ. Как да я накарам тя мен да ме потърси?(от едно и сащо даскало сме,но неиният клас все ги товарят със някакви глупости и сме само на "здравей,здрасти" във училище.Какво да правя,че малко не знам къде се намирам ?

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ти тъп ли си на 2 рият ден да я каниш трябва да се опознаете , че тогава ... на среща се само двамата мисли малко постави се на нейно място

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

И аз винаги започвам да пиша.. един ден решавам ,
    че на даден човек няма да му пиша докато не се сети за мен.. все тая..
    Не е трябвало да я каниш на 2рия ден..
    Опознайте се малко по - добре..
    Ии тогава мисли.. квото и да било..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Ами просто си грозен и чат е начина да не те вижда и все пак да продължи да си общува с някой за същите си интереси.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Мисля,че не се интересува толкова от теб,щом не ти пише.

Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks
    Ами просто си грозен и чат е начина да не те вижда и все пак да продължи да си общува с някой за същите си интереси.
    Брутално, но възможно.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

anonymous708973
    Guest
    ^
    Явно е плашливичка и трябва да действаш полека, опознайте се малко по тоя скайп, засечи я в голямото в даскало и си говорете малко...

А може просто да не е заинтересована..

ето зависи къф и е характера , ако не е срамежлива я попитай по скайп , макар че по-добре на живо дали има някакъф шанс да сте повече от приятели или направо станете приятели и като я опознаеш и тя теб я покани да излезете някъде .

[quote="DREAM95"] ти тъп ли си на 2 рият ден да я каниш трябва да се опознаете , че тогава ... на среща се само двамата мисли малко постави се на нейно място

+1 Много барзаш така не се прави,и времето иска време :P :P
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Пиши си " ;( Защо..?! ;( " на скайпа и чакай да ти пише. Наблюдавай кога е в скайп, защото дори и да си го държиш цял ден на скп (което те съветвам), няма как да има ефект ако тя не е влизала. В случаите когато и тя е в скайп и си сигурен, че е на компа има три варианта:
    -Ако не ти пише, значи не ти е поглеждала скайпа цял ден => не е заинтересувана от теб.
    -Ако не ти пише, но го е видяла е възможно просто да не иска да ти се натрапва, в случай, че ти е тъпо.
    -Ако ти пише, значи имаш надежди, че занапред може да стане нещо.

За да се провери втори вариант се прави следното: Пишеш и ти, но непосредствено преди това си махаш това от профила и слагаш точки само. Като и пишеш я питаш "как си", съответно това се очаква и от нея. Тогава ако ти е видяла профила, тя ще пита защо е било това " ;( " Тогава можеш да си отдъхнеш, знаейки факта, че все пак ти е преглеждала скайпа, но не се радвай прекалено, тъй като може да не ти е писала, просто защото не я вълнуваш чак толкова.

Съветът ми е като сте на училище да намериш обща тема на разговор когато се засечете и да се опиташ макар и за кратко да проведеш диалог. Един ден "случайно" я засечи като си тръгва и кажи, че си в същата посока. Измисли някое място което е в нейната посока и по някоето време най-тактично се изнижи, уж че си имаш работа. След това вече може и да я навиеш за кафе или излизане на разходка С ПРИЯТЕЛИ. Не я кани където и да е, ако сте само вие двамата. Рано е още.Успех!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Малки проблеми със една мацка :)

Цитирай Първоначално написано от Spl1nter
    Как да я накарам тя мен да ме потърси?(?
    Пиши и : Маце - потърси ме бе - тук съм

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    за сега не й пиши,нека тя сама да се сети,по-нататък пак я покани
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си