- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Uprade/конзола
Ай стига е компетенция![]()
![]()
![]()
За 500 лева няма да играеш то е ясно.
Xbox 360 Slim струва 480 лева, ще тъ вървят игрите ама ако има кой да ти ги купи.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
а е бегай с тоя xbox slim да си зима xbox 360 120 gb да го хакне и да цъка всички игри безплатно 6тото с хакването 6те му струва към 500 а иначе слим без хак + 5-6 игри излиза двойно по добре 360 с хак ае амд-то лесно ли се отключвеа хаус я сподели малко опи![]()
![]()
Да лесно се отключва.
братчеда си и хакна xbox 360 ако и аз си зема може да ги свържем и да цъкаме двамата .......................дали ?да наистина я кажете точно как се отключва това амд стъпка по стъпка и ние да сме напред с технологията![]()
![]()
e кажи стъпка по стъпка щом е толкоз лесно а пък гейм пс за500 леа лесно става правиш си компютърна фирма и пускаш цени 2 пъти по малки от на мултирама .зимаш пс от мултирама и те после ти връщат парите .идея е и после на следващия ден фирмата я затваряш и кур за мултирама и тяхна промоция.мн ми триаа плс обяснете стъпка по стъпка как отваряте тези допълнителни 2 ядра и само на този модел ли амд става или и на други?мс за отговорите
И как точно играеш мултиплеър с хакнат Xbox ?![]()
![]()
![]()
еми явно си малко простичък когато е един xbox независимо хакнат или не има игри като хало 2,3 amry of two при тях тв-то се разделя на две или на четири.ако със два xbox срързани с към два тв и свързани помежду си с лан кабел става мулти
LAN?Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Приказвам ви за Интернет мултиплеър. Не някви ланки или да си деля монитора на 2.Какво да играя мултиплеър с 1 човек, все едно играя на нинтендо.....
Или да си неразбиращ олигофрен?
За Co-Op чувал ли си? (там е заложена играта на най-често двама, а понякога и до четирирма играчи).
Не ми трябва нищо повече от LAN свързаност на двете конзоли, за да се наслаждавам на Co-Opa.
А ако не знаеш какво значи LAN ще те посъветвам да не влизаш в този раздел от форума. (мониторът/телеивизорът при LAN не се дели на две).![]()
da
Сабери пари и си вземи това пс и се кефи на макс.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_72_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEBA4E5 EC58EB6F1A90A002481B479E9&cpgnum=4)/.do?productguid=DEBA4E5EC58EB6F1A90A002481B479E94A 2EE11AC059F8449B849DA10E097793&productarea=DEBA4E5 EC58EB6F1A90A002481B479E9&scenario=&detailScenario =
Co-op може и през интернет професоре
Аз когато съм учил какво е LAN и WAN, ти си играл Co-Op марио на Сега Мега Драй 3![]()
Първо копуваш xbox live после чакаш до 9-ти ноември и копуваш Black Ops после влизаш в играта и забравяш че има живот за тебе...
Ето това е човек, който знае за какво говоря.LAN-ките са отживелица вечеПървоначално написано от martto14
![]()
Та че кой ти играе лан вече?!Първоначално написано от K_O_L_E_V
Ами виж малко по-горе. Щели да играят лан на 2 телевизора....то има интернет за тая цел![]()
Ми ако не искам да давам още пари на чичо Гейтс ве, олигофрен?!
По-добре да си зема PS3 и да цъкам мултито без пари бе, дееба професорите, дееба.
Стига псува бе келеш.
Като не искаш да даваш, ползвай гадната система на Sony и после да не се оплакваш. Не е умрял за твоите 60 евро.
Първоначално написано от zazzbg
За твоя сметка мултито на PS3 и xBox Live Се плаща интернет за да играеш. Ти как мислиш се свръзваш с другите? Извънземните няя ти дават безплатен нет![]()
ЗНАЧИ ОТ ПОследните коментари разбрах че upgrade го отхвърляте сега остава въпроса коя конзола да зема psp go/3004 xbox 360/slim ps2/ps3 знайте че аз кинти не давам за голд кирии хаквам и цъкам с братчед ми браи и баща ми. само нз дали може да се хакне пс3 но едно от горе показаните ще се купува вие кажете кое е най добро според парите и произодителността.
аве ей дудук кой ти каза конзола да зимаш мани ги тия тъпаци на по 4-5 годинки пс-то е най важно сега него упграде пък сега колкото може6 после за после .тръгнали конзоли да искат конзолите за хора които сега са им зели биберона от устата и за да ки наркатр на млъкнат са им дали чекия-конзола да цъкат да не вдигат мн шум това е истината
Аве аз съм най-големият геймър ще слушате само мен вееее!!!
Кат ви кажа ъпгрейд - ще прайте ъпгрейд!
Кат ви кажа конзола - ще си купувате конзола!
Кат ви кажа да си хвърлите PCто през терасата - хвърляте го!!!
Айде гей"мъре" ходи си играй Супер Марио и стига спами с тъпи постове.Първоначално написано от zazzbg
Хаха някои хора явно не знаят на какво са способни новите конзоли![]()