.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Седемнайсет

Според вас какво е да си на 17 или ще ставате какво е чувството.
    Как се чувствате повече отговорни, малко по-порастнали.Вече
    мислите ли към какво се стремите.
    [/b][

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Тъпо е. Яко е да си на 16, на 18 предполагам също, ама 17 е едно такова междинно смотано На мен още малко ми остана и ще видя как е 18
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    17 пък не е някаква значима възраст...

Да не би да имаш рожден ден и това да е начина да ни съобщиш?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Честно казано не разбрах какво питаш, но 17 според мен е важна психологическа граница. Пак си недорасъл, пак си в пубертета, но не си в дивия пубертет на 14-16. Много хора в този период се укротяват и си сядат на гъза. Дали ще е учене, работа, самостоятелен живот, всеки си знае какво означава 17 за него си.

За мен са най - добрите години.

В момента обаче ме мързи да пиша по въпроса.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Що пък точно на 17, като бях на толкова не виждах някаква разлика...
    n00bs

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    2 дена преди да направя 18.. направих 1 въргал мощен и се кефех, после осъзнах, че пак мога да го духам

Manliftingbanner е тук за да повдига настроението, очевидно. И мен ако не ме лъже паметта на 17 ми беше най-кеф. Беше преди четири години, така че не съм съвсем сигурен, но тогава се бих, натисках с мацки, пътувах си сам насам-натам най-много, и определено не бих могъл да се оплача.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Аз пък на 17 си изкарах една от най-готините годинки :Д Но когато бях на 16...беше най-водо :Д:Д
    Let the psycho plays with you...

17 - година като година, както си я направиш. На мен ми беше яко. На 2 пъти само съм имала повод да ми е кофти, че още нямам 18, но шанс :Д Даже тогава излизах повече, иначе зора беше да навърша 18 и никой нищо да не може да ми каже..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Тъпо е. Яко е да си на 16, на 18 предполагам също, ама 17 е едно такова междинно смотано
    И аз бях на такова мнение, като бях на 17. И сега съм на същото де. :Д
    След 18 вече е малко тегавко. Аз няма да празнувам 19кта, както не празнувах и 17ката.

Мега фен Аватара на SunSmile
    17 са най - яките години, но зависи как си ги направиш. Тогава спрях една част от пироманските си страсти и започнах да се занимавам с други неща. Промених част от приоритетите си, реших с кво искам да се занимавам, приключих отношенията си с доста хора; започнах "на чисто" ... Пораснах, но недостатъчно

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Честно казано не разбрах какво питаш, но 17 според мен е важна психологическа граница. Пак си недорасъл, пак си в пубертета, но не си в дивия пубертет на 14-16. Много хора в този период се укротяват и си сядат на гъза. Дали ще е учене, работа, самостоятелен живот, всеки си знае какво означава 17 за него си.
    подкрепям, защото съдя по себе си.. Точно до към 17 правих някакви много странни неща, с които си мислих, че съм голям гъзар, защото съм пораснал.. после започнах да си имам някакви други далеч по-смислени приоритети, а глупостите постепенно започнаха да намалят.. и в 12ти клас, т.е. след 18 станах друг човек.. един вид... ебаси!
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    е, не е кой знае какво. ето ме, днес ставам на 19, да не целият ми живот да се преобърна оувърнайт? ;д

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    17 е най-счупената годишнина. Хем е някаква никаква хем осъзнаваш, че годините на хайманосване приключват и се възползваш от това
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си