защо все на мен ? Излизам с едно момче от 3 месеца и ми е мн гадно,защото докато е с мен е предлагал на една пикла да спят заедно ,защото била девствена. Лъгал ,че си няма приятелка ,но той твърди че не са спали ,(най вероятно тя не му пуснала) .Но казва ,че се е отказал от нея,защото наистина разбрал че ме обича и бил разбрал ,че и аз го обичам.Защо сте такива повечето мъже :С .Днес докато бях утях ,а той си земаше душ попаднах на ахато му на компютъра му и видях как я е карал да бъдат заедно и така нататъка. И след това цял ден слушам колко мн съжалявал ,и че това е било нищо и не са спали и цял ден слушам колко ме обичал ,а аз незнам защо ми е толкова гадно.Аз съм на 19 ,а той на 23 .Въпросното момиче на 15 (ако има значение.) В интерес на истината той няма време да ми изневерява след като той е на работа през деня ,а вечер е с мен поне от последния един месец е така.Аз видях сълзи в очите му ,когато ми обясняваше ,че не е имало каквото и да било междо тях,но все има едно но (някъде в мен )