.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    На стадиона за бягане.

Сексът емоционално обвързващ или удоволствие на момента?

Бихте ли правили секс за една нощ с познат/непознат?
    Какво за вас е сексът: жажда, която трябва да се утоли на мига или висша/дълбока степен на доверие/интимност?

Слушам дълбоките ви разсъждения .. (:
    Running is my drug and I am overdosed ..

Ми то секса си е секс ,когато са намесени чувства вече това е любов ! Аз мисля че няма нищо лошо в това двама души на които им се прави секс да си легнат за една вечер дори и да няма чувства между тях. В края на краищата какво му е лошото да се позаблявате с някой познат или не чак до там познат човек от противопложния пол и да задоволите сексуалния си нагон !?
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Ами, гледай сега, тичащо момиче, всеки си има период, в който ходи по купони, напива момичета, води ги в тъмна стаичка и докато ги съблича, те вземат, че го оповръщат...

...в 2/5 от случаите...

...в 1/5 като ги съблечеш заспиват, и ти решаваш в 1/10 от случаите все пак да правиш секс с тях без значение дали са съвсем в съзнание

...и в останалите 2/5 от случаите правиш случаен секс на купон с пияна мацка!

...струва си, нали?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    NqK1De v PusTo6ttA
    Според мен само при мъжете съществува животно като "необвързващ секс". Жените не са устроени така. Иска ни се, но за жалост се привързваме. Няма как. Туй е то разликата в хормоните ;]
    Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    мисля че и двете е ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на tanch3t093
    висша/дълбока степен на доверие/интимност?
    Поне за мен е така .. Никога няма да мога да се отпусна и да изпитам същата страст и тръпка с непознат и колкото и да съм "загоряла" не бих го направила .. Докато с човека, когото обичаш е много по-чувствено не знам даже как да го опиша - усещането е различно и определено ми харесва повече
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Варна, моретоо :)
    ...
    хЪх...

Малко жени успяват да изключат емоциите си и да се отдадат на чисто плътски занимания. А мъжете все едно имаме копче и отписваме всякакви емоции и увлечения. Даже при някой не е секс ми си е живо "шибане" колкото и грозно да звучи.
    Предпочитам да имам по-задълбочена връзка с момичето когато правим секс, колкото и старомодно да звучи, но ми се е случвало и да правя секс за един път, просто беше пиянска изцепка

Правила съм го без връзка, без чувства. Нищо не трепна в мен.

Но при следващото момче (с което го правих без обвързване) повторихме и след 5тия път вече се бях оплела в чувствата си към него.

Нямам достатъчен опит за да кажа кое е добре и кое не, и кое свършва добре. Никой не може да се предпази от чувствата си. Не мисля, че зависи от пола. Смея да твърдя, че моите чувства, които се появиха след няколко секса си ги е имало отпреди това, просто не съм го осъзнавала.

Единственото, в което се убедих е, че сексът с любов е много по-удовлетворяващ. Защото той е с моя човек, с единствения за мен, с милия му поглед, с нежните му докосвания, с изгарящите целувки, с чувството на сигурност, с обичта в очите му, с топлата прегръдка след секса и т.н. и т.н. ...

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto

Но при следващото момче (с което го правих без обвързване) повторихме и след 5тия път вече се бях оплела в чувствата си към него.

Нямам достатъчен опит за да кажа кое е добре и кое не, и кое свършва добре. Никой не може да се предпази от чувствата си. Не мисля, че зависи от пола. Смея да твърдя, че моите чувства, които се появиха след няколко секса си ги е имало отпреди това, просто не съм го осъзнавала.

Единственото, в което се убедих е, че сексът с любов е много по-удовлетворяващ. Защото той е с моя човек, с единствения за мен, с милия му поглед, с нежните му докосвания, с изгарящите целувки, с чувството на сигурност, с обичта в очите му, с топлата прегръдка след секса и т.н. и т.н. ...
    +1 Звучи сладко, ако и наивно.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto

много добре (:

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Предпочитам секс със човека, когото обичам. Емоцията е различна, знаеш, че можеш да бъдеш на 100% себе си и че другият също е искрен. Познаваш тялото му, реакциите му, погледа му. Можеш да предвидиш (донякъде) до къде можете да стигнете, без да има неприятни изненади. Знаеш, че този човек ще бъде с теб и след секса, ще те прегърне, ще те целуне и ще ти каже нещо мило. Знаеш, че можеш спокойно да му кажеш какво ти е харесало и какво не...

Иначе съм правила секс и без да имам връзка. И то с ясното съзнание, че ще бъде просто секс. Нито бях пияна, нито нищо. Просто веднъж се засякохме на улицата с един от моя квартал и се разходихме малко и неусетно стигнахме до тях, той предложи да отидем да пием кафе и аз се съгласих, защото ми беше напълно ясно какво ще се случи. И нямах против, пича беше много готин и си го бях харесала много отдавна. Самият секс не беше лош, не мога да кажа, че беше страхотен, но все пак беше хубав. Страстта, с която го правехме беше невероятна, начинът по който той ме прегръщаше беше уникален... И беше хубаво. Не съм имала каквито и да е претенции към този човек, и до ден днешен мога да го нарека приятел. Но никога не съм имала по-сериозни чувства към него.

И едното и другото си имат своите предимства...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Сексът емоционално обвързващ или удоволствие на момента?

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Какво за вас е сексът: жажда, която трябва да се утоли на мига или висша/дълбока степен на доверие/интимност?

Секса е каквото си поискаш

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Няколко пъти съм правил секс за една вечер, но не си спомням да съм се чувствал напълно удовлетворен. Обикновено проблемът е, че с мацката не се познаваме, не знаем кой какво обича в леглото, често и 2мата не се раздаваме достатъчно и работата е наполовина.. Може би се е изисквало повече време да се сваляме и да сме с нагласата, че като си легнем, ще се постараем на макс.

От известно време си имам постоянна партньорка, с която се разбираме добре в секса и нямам оплаквания. Опитвал съм с други, от чисто любопитство, но не е същото.

Наистина възприемам секса като сериозна проява на интимност, но "духовното начало" определено не ми е фикс-идея.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Двете неща нямат нищо общо...да, когато си влюбен в някого и той в теб е нормално да правите секс и да ви е хубаво - логично развитие на нещата, дори да не ви е хубаво, сте щастливи, че сте с този човек.

Но случайният секс може да бъде доста хубав, ако не задълбавате в любовни истории след това. Да, не познаваш суупер добре тялото и жестовете на другия, но пък може да се отпуснеш на 100% и да направиш всичко...защото не ти пука чак толкова за мнението му.

По мое мнение има неща, които не трябва да се пробват с постоянния партньор, защото се получават сконфузни ситуации (тройка например) затова докато нямам връзка и не търся такава ме устройва вариантът "случаен секс".

И между другото съм виждала връзки, които се разпадат заради лошия секс, колкото и да са се харесвали хората....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Не мисля,че бих могла да се отпусна напълно с някой непознат,или дори само с познат...Нямала съм връзки от типа за 1 вечер,не съм имала нуждата да бъда с някой заради единия секс..Да,предполагам че и това си има своята хубава страна,не упреквам хората които го правят За мен секса не е само някакъв акт,който е нормално да протече м/у двама..то вярно,че всичко се случва в ума ни,но емоциите са важни..Ддз,може да съм сбъркана,но ако няма чувства,или дори елементарна тръпка нещата няма как да се получат...поне при мен

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Al3xA
    Не мисля,че бих могла да се отпусна напълно с някой непознат,или дори само с познат...Нямала съм връзки от типа за 1 вечер,не съм имала нуждата да бъда с някой заради единия секс..Да,предполагам че и това си има своята хубава страна,не упреквам хората които го правят За мен секса не е само някакъв акт,който е нормално да протече м/у двама..то вярно,че всичко се случва в ума ни,но емоциите са важни..Ддз,може да съм сбъркана,но ако няма чувства,или дори елементарна тръпка нещата няма как да се получат...поне при мен
    права си ...реално погледнато си е така

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Зависи от човека.

^ Горното да се разбира по всички начини едновременно, и е отговор на всяка страна на въпроса.

Цитирай Първоначално написано от Al3xA
    Agree ))

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    висша/дълбока степен на доверие/интимност?
    Поне за мен е така .. Никога няма да мога да се отпусна и да изпитам същата страст и тръпка с непознат и колкото и да съм "загоряла" не бих го направила .. Докато с човека, когото обичаш е много по-чувствено не знам даже как да го опиша - усещането е различно и определено ми харесва повече
    ++

Ихааааа... Свястна тема в раздел Секс!? И то написана грамотно!?
    Не може да бъде....

Ок, по темата:
    Мен просто нещо не ме блазни сексът за една нощ. Предлагали са ми няколко пъти и винаги съм отказвал.
    Просто не съм направен за това. За мене няма разлика дали ще съм с ръката си, или с някоя непозната мадама, била тя и неземна красавица.
    Трябва да трепне нещо в мен като я видя, да я обичам, че да се насладя на секса както трябва. Цялото това емоционално изживяване е най - якото нещо, което съм изпитвал. Да сме си голи с момичето един до друг, имаме си пълно доверие и сме изхвърлили настрани всички задръжки.
    Ама блазе им на тея, които се наслаждават на едната нощ. Де да можех и аз така.
    My attitude may taste like shit,
    but it goes real good with wine.

Град
    in my world!

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss

Правила съм за една нощ.За мен е висша/дълбока степен на доверие/интимност но когато не съм имала приятел а ми се е правело ужасно много секс е било само за мига.Но мога да кажа че е много по хубаво да правил любов отколкото само един секс
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от ImmoralMind
    Ихааааа... Свястна тема в раздел Секс!? И то написана грамотно!?
    Не може да бъде....

Ок, по темата:
    Мен просто нещо не ме блазни сексът за една нощ. Предлагали са ми няколко пъти и винаги съм отказвал.
    Просто не съм направен за това. За мене няма разлика дали ще съм с ръката си, или с някоя непозната мадама, била тя и неземна красавица.
    Трябва да трепне нещо в мен като я видя, да я обичам, че да се насладя на секса както трябва. Цялото това емоционално изживяване е най - якото нещо, което съм изпитвал. Да сме си голи с момичето един до друг, имаме си пълно доверие и сме изхвърлили настрани всички задръжки.
    Ама блазе им на тея, които се наслаждават на едната нощ. Де да можех и аз така.
    Впечатляващи откровения за момче .. Доста рядко се чуват подобни отговори от момчета .. thumbs up (:

Град
    София

Сексът емоционално обвързващ или удоволствие на момента?
    Според мен, може да бъде и двете. Но когато, сексът не е само спорт, нещата са различни, много по-силни и истински! Не само момичетата мислят така, момчетата също, но някои просто ги е срам да го признаят, защото са ги "отрязали" например. Всички сме хора, не животни и имаме нужда да даваме и получаваме любов, не само секс
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Голям фен Аватара на azida
    Цитирай Първоначално написано от LetMeGo
    Според мен само при мъжете съществува животно като "необвързващ секс". Жените не са устроени така. Иска ни се, но за жалост се привързваме. Няма как. Туй е то разликата в хормоните ;]
    напълно съм съгласна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си