.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    и двете, но просто се практикува само за удоволствие
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LetMeGo
    Според мен само при мъжете съществува животно като "необвързващ секс". Жените не са устроени така. Иска ни се, но за жалост се привързваме. Няма как. Туй е то разликата в хормоните ;]

Хаха в пълна заблуда си :P Аз пък смятам че момичетата са по склонни да правят секс за 1 вечер
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Изключително е тъпо да кажете "Мъжете са по-склонни да правят секс за една нощ". С кой го правят бе? С други мъже??

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Секса за една вечер е различен от секса с някого когото обичаш, май така стана
    ЗА - Секс за 1 вечер, но ако си необвързан/а, няма нищо лошо
    И все пак секса с чавек когото обичаш, няма как да е без дълбоки емоционални чувства! Много по различно от тоя за една вечер!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не съм и не бих правила секс за една нощ.За мен сексът не е просто секс.Това е интимно изживяване,за мен лично е признак на доверие,любов,отдаденост дори.Не знам как ще ви прозвучи,честно казано никак не ми и пука,но не бих могла да се отпусна пред почти/напълно непознат.Пък дори и да го познавам...абе ако не изпитвам нещо към човека,няма да стане абсолютно нищо повече от приятелство.Но пък не ми пречат хората,които го правят-въпрос на личен избор.Щом това им е приятно-окей.Все пак на различните хора им харесват различни неща.Така че не съм против секса за една нощ,просто не бих го практикувала.
    Everything changes, but beauty remains ...

Сексът за мен има две значения- правене на любов и просто чукане в което не се влагат никакви чувства. Предпочитам първото . Много по-приятно е ,когато вършим нещо с чувство.
    Много съм влюбчива и е опасно за мен да спя с някой само за една вечер.

Не бих правла секс за една нощ още по-малко пък с непозат. Сеса си е между двама души. Нямам нищо против спрямо секса за една нощпросто не го практикувам. Не бих си легала снякой, към който нямам чувства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си