- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Отхвърлена сим карта
Така... Настроих си телефона да иска пин код. Почна да ми иска пук код и пин код, пук кода го разгадах, но за пин кода ми се изписваше да въведа нов и после да го потвърдя, което аз правих не знам колко пъти, но всеки път ми изписваше "Грешен код" и пак ми искаше пук код и после пак нов пин...
В крайна сметка ми се блокира картатааа. Изписва се "Картата е отхвърлена". Опитвах да я местя на друг телефон, същата работа. Единственото, което ми дава да правя, е да въвеждам числа, но като опитам да набера някой пише "само спешни номера" или нещо такова.
Според това, което четох, трябва да се занесе там в магазина (при мен на глобул) и да ти направят дубликат (което ставало с доказване, че е твой номера, което аз не мога да направя до края на седмицата, защото майка ми знае къде са договорите и тия работи).
Това, което питам, е дали има друг начин да се оправи?
ако прекалиш с въвеждането на грешни кодове, картата се съсипва
отиваш в глобул, обесняваш им какво е станало и за 6 лева ти дават нова сим карта със същият номер, като ще ти искат лична карта най-вероятно, т.е на чието име се води картата, той да отива да говори в офиса. ( цената 6 лева е за мтел, защото преди няколко дена съквартиранта направи такъв номер с картата си и плати 6 лева за нова, за глобул не знам)
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Проблемът се реши. Както се опасявах, нямаше начин да се оправи, така че ми дадоха нова за 12 лв. Ключ на темата