Имам няколко въпроса свързани с посещението на козметик.
1.За тези,които ходят редовно на козметик.До колко лева сте склонни да дадете за едно посещение?
2.Какви процедури правите?
3.Какво ви е мнението за фотоепилацията на лице?
4.Какво се прави в козметичните салони за свиване на пори или изобщо почистване на лице,махане на черни точки....и т.н.?
5.Какво мислите за обезкосмяването (оформяне на вежди,махане на мустак) с ел.пинсета?
Записала съм си час тази събота за консултация и почистване на лице,но бих искала да имам малко повече инфо![]()
1. Зависи за какво съм отишла, оставяла съм доста пари.
2. Преди си правех хиляди неща, сега ходя само на почистване, което при моята козметичка включва - разширяване на порите с пара, почистване на черните точки, ексфолираща маска + масаж, една терапия, не знам как се нарича, но един инструмент ти пуска ток (за свиване на порите), хидратираща маска + масаж и чао
3. ПРОТИВ фотоепилацията съм, където и да било.
4. Казах го в точка 2
5. Принципно е ефективен метод, но мен много ме боли и затова предпочитам за вежди обикновена пинсета, а за космите над горната устна - кола маска.
1. Цените варират, зависи от процедурата.
2. Правила съм всякакви процедури, оформяне на вежди, кола маска, почистване на лице, маски, ескфолиране, терапии за подхранване и хидратиране.
3. Лицето ми се струва твърде чувстителна зона за фотоепилация, но нямам конкретно мнение, поразрови се в гугъл.
4. Процедурата е почистване на лице.
5. Електрическа пинсета имам даже в къщи, но не боравя добре с нея, така, че по-добре човек да се довери на козметика.
За мен най-добрият начин за оформяне на вежди е с конец (eyebrow threading), за съжаление малко козметици в София правят тази услуга. Но, човек може да се научи и от клипчета, подходящи е и за премахване на мустак (ако човек има, разбира се
) .
За парите разбира се е различно в зависимост от процедурите за които съм отишла, но аз не ги мисля много защото си намерих един салон с много ниски цени - почистването е 21лв.
Правила съм различни процедури, ако те интересува нещо конкретно пиши.
За фото епилация съм твърдо против.
Ел. пинсета е много добра, ако козметичката е добра.
ми то аз днес вече бях на козметик и ми почисти лицето сега само чакам да се махнат червените петнаи веждите ми оформи супер добре е с обикновена пинсета ама добре станаха и то доста бързо...мерси,че се отзова,все пак
![]()
ааа забравих да питам с какво се свиват порите...да я питам следващия път дали го прави това нещоо![]()
Би трябвало да те е минала с уред за свиването на порите. Моята винаги го прави. Това е част от почистването.
хмм аз да ви питам с какво си чистите лицето вкъщи и от какво сте доволни,че аз имам от онези безцветните пъпки(цжят кожа)и много ме дразнят и черни точки имам две-три..та със спирт има ли резултат че малко ме е шубе да пробвам![]()
хм ми не ме е минала
май ще си търся друг козметик![]()
а недей със спирт много изсушава кожата....
аз си чистя лицето с гарниер пюр актив и ползвам и крема и онова за локално третиране и има си ефект и за черните точки и за пъпките![]()
Не си прави експерименти с лицето и не си слагай спирт. По - добре иди на козметичка и тя да ти го почисти, а и ще препоръча какво е подходящо за твоята кожа.
Явно така ще се наложи. Моята да не я хваля, но по час и нещо се занимава с почистването ми. Не е само пара и стискане както правят някои, а и работи с козметични уреди по лицето, крем, лосион и т.н.- и това за 21лв.Първоначално написано от kindergarden
бе тя и тая се занимава час и нещо
и ми направи и масаж и маска освен механичното почистване![]()
ама мен ме интересуват порите![]()
а да има някоя мацка от Плевен да ми препоръча козметик,който прави тва свиване на порите![]()
звучи супер ама от кой град сиПървоначално написано от koni
![]()
От София съм. Ако ти върши работа ще ти дам координати на лични.
еми не ми върши много работа но все пак може да ми ги дадеш...понеже често се случва да ходя до София![]()
Може би най- известният е Мис Бони - не се лъжи мъж е, но е педи. С него не можах да се разбера защото той не позволяваше да имам свое мнение - " Аз ще те гримирам и ще видиш колко добре ще станеш" . Добре че има пробен грим та се отказах от него. Мен ме гримира Венци. Тя е и козметичка и много добре се справи и не е надута, а те съветва но пак оставя ти да решиш. Сега ходя в нейното студио за козметични услуги. Телефоните са 9808861, 0884929800. Това е до Витошка и Солунска.