.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ЕРЕКЦИЯ

ЕРЕКЦИЯ

Много ми е чудно, защо все възрастните мъже(над 20г.) се оплакват от ерекцията? Защо все не им ставало и подобни..? Та можете ли да ми обясните защо като са тийнове им става веднага, а като пораснат става трудно?

Ти възрастни наричаш тези след 20 ли...? Аз сигурно трябва да съм стар тогава.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    защото примерно като си на 14 ти става без поводи и по много пъти на ден , а примерно на 20 ще ти става само когато става въпрос за секс или за правене не е за няма нищо точно на дадена ситуация и място , не къде да е . Схвана ли сега ?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

щото по-възрастните знаят кога има смисъл и кога не.. тоест ако знае че няма да му пусне тая която гледа,значи няма смисъл да става,а ако е убеден че ще стане работата (секса) той веднага го вдига
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ебааа си бе!Ако над 20 са дърти,то приятелят ми,дето е на 28,вече трябва да го погребвам значи!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Над 20 са въздрастни? То значи аз съм за боклука...
    Защото когато си в пубертета преливаш от хормони и ти става само от мисълта за момиче,а когато порастнеш първо се научаваш да се контролираш и второ хормоналните ти нива се нормализират.

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: ЕРЕКЦИЯ

Цитирай Първоначално написано от durexlove
    Много ми е чудно, защо все възрастните мъже(над 20г.) се оплакват от ерекцията? Защо все не им ставало и подобни..? Та можете ли да ми обясните защо като са тийнове им става веднага, а като пораснат става трудно?
    'възрастните' разбират и отбират от хубави жени тийновете им треа просто дупка и са готови

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Тийновете само от картинка им става
    Нивата на тестостерон в тази възраст е като на "възрастен човек" на стероиди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си