- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЕРЕКЦИЯ
Много ми е чудно, защо все възрастните мъже(над 20г.) се оплакват от ерекцията? Защо все не им ставало и подобни..? Та можете ли да ми обясните защо като са тийнове им става веднага, а като пораснат става трудно?
Ти възрастни наричаш тези след 20 ли...? Аз сигурно трябва да съм стар тогава.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
защото примерно като си на 14 ти става без поводи и по много пъти на ден , а примерно на 20 ще ти става само когато става въпрос за секс или за правенене е за няма нищо точно на дадена ситуация и място , не къде да е . Схвана ли сега ?
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
щото по-възрастните знаят кога има смисъл и кога не.. тоест ако знае че няма да му пусне тая която гледа,значи няма смисъл да става,а ако е убеден че ще стане работата (секса) той веднага го вдига![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Ебааа си бе!Ако над 20 са дърти,то приятелят ми,дето е на 28,вече трябва да го погребвам значи!![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
'възрастните' разбират и отбират от хубави жениПървоначално написано от durexlove
тийновете им треа просто дупка и са готови
![]()
![]()
![]()
![]()
Тийновете само от картинка им става
Нивата на тестостерон в тази възраст е като на "възрастен човек" на стероиди