- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лоши чувства
Първо се извинявам, че пускам тема може би заради глупав въпрос, но както и да е....
Искам да попитам, вредно ли е за здравето ми нещо, ако всеки ден натрупвам няква злоба? Може ли да ми се отрази лошо за напред(за някакви решения или други работи..), и как да премахна всички гадни чувства?
Моля за някакъв съвет, и пак се извинявам за въпроса ако е тъп, и ако има такава тема...![]()
Хах, интересен въпрос.
И аз съм така между другото, всеки ден ще се намери някой да ме издразни супер много и да не мога да го понасям.
Иначе предполагам, ако тази злоба не се изразява в някакъв вид агресия... абе не мога да си го обясня.
Да,възможно е...
Може да ти се отразят на психиката,
на нервната ти система..Предполагам,че
след това знаеш какво става![]()
- Просто се успокой и не разрешавай
на тези лоши чувства да ти увредят здравето
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми да, но всеки ден като отида на даскало и видя някои хора от класа, ми идва да скоча през прозореца...
Мдам за тва говорехме в час по психология и логика. За да излееш гнева или тъгата или и двете перфектното решение е спорт. Точно за да не се изрази в агресия, спорта е най - удачния начин.. Бокс, тичане, колоездене, каквото ти хрумне само и само да го изкараш. Много е вредно да го таиш в себе си. Ако е проблем - сподели. Ако е гняв - излей го. Ако е тъга - изплачи яТя госпожата за това каза че домакините имат чисти домове - не защото им е мерак да блести от чистота, а защото това е начин за да си го излеят. Дори и чистенето е начин за изпускане.
п.п. Аз за това сега се дразня, че се прибирам с трамвая, щото се стъмва и наще много се притесняват. След даскало толкова мн ми се е ревало, че единствения начин да се успокоя е да вървя пеша. За щастие от руски паметник до нас си има алейка и когато беше светло в 7 часа си ходех пеша и това ме успокояваше.![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За мен са глупости![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
При мен се отрзаява зле на психичното здраве най-вече.Смисъл,става ми нервно,изморена съм повече и тн.И след време започва и на физическото здраве да ми се отрзява.Изкарай си злобата,ако ще и на човек (виновния човек по възможност),но просто не оставяй да се насъбира.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
изкарвай го по някакъв начин - бокса е много добро решение. аз ако някой ме издразни с каквото и да е му го казвам, не ме интересува дали ще си обиди, разсърди, дали щи се скараме или т.н. .. просто не МОГА да дишам![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Тялото е огледалото на емоциите ти
90% от болестите са причинени от начинът на мислене.
Не си го измислям това, това са вече твърдения, които много учени и духовни учители споделят по целия свят.
ecstazy много правилно се изказа, че е хубаво да намериш някакво занимание, с което да си изливаш всичкия гняв.
Аз мисля скоро да почвам няккаъв спорт, чее и на мен ми се натрупаха мн негативни емоции напоследък![]()
Ако не - един може би смешен начин, но много добър е да биеш възглавниците и леглото във вас.
Просто изливаш гнева, хубаво е да го изкараш. След това започвай да се стремиш да изпиташ по-хубави емоции и такам.
Всъщност, да вредно е за здравето. Запиши се на някакъв по-агресивен спорт, за да разтушиш напрежението. Бокс ми звучи добре![]()
Животът е адът описан в Библията!
Вредно е, колкото и да не се приема насериозно. Злоба, съмнения, неувереност, страх, притеснение, лицемерие- всичко се отразява. Левкимията често бива предизвикана от ей такива "дреболии" крити дълги години.
С моето телосложение 174см на около 48кг, малко ме е страх за боен спорт...
Може да ти се види малко странно, но аз си изливам агресията, пишейки рап текстове на компа с възможно най-бруталните рими
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
Вредно е за психиката, да. Как да ги премахнеш - невъзможно. Чувствата не се контролират. Не си мълчи, а си изразявай чувствата, за да не натрупваш отрицателни емоции.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.