- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам и губя
Имах дългогодишна връзка с момиче което обичам , обичам я много явно и тя ме обича но ме заряза защото чувствата и били други вече.Аз неискам да я загубя но явно нямам друг вариант.Много ми е тежко просто чувствата ми към нея са много много силни но за съжеление не получавам същото от другата страна.Почвам да се депресирам много нз немога да спра да мисля за нея а трябва.Каквото и да правя в краина сметка си мисля за нея ........ немися че някой може да ми помогне просто искам да го споделя . Благодаря
Споделям чувствата ти. Наскоро се разделих с момичето, което страшно много обичам. Не е дългогодишна връзка, но наистина много я обичам. Тя също спряла да изпитва същото към мен.
ТРЯБВА да ги преодолееш. Горе главата, ще си хванеш някоя по-добра от нея![]()
Ако обичаш някого, пусни го да си тръгне.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Подкрепям BaffaLsc.
"Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завина.ги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил."
Поздрави.
+1Първоначално написано от hopekiller
Сега ще го интерпретирам : "Ако обичаш някого, пусни го на разврат. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи винаги си бил с фалшив човек и няма смисъл да се занимаваш с него."
Порастни и излез от черупката си?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от burpp
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Не съм сигурен, че ако поиска някога да се върне аз ще искам същото нещоПървоначално написано от hopekiller
Ако найстина я обичаш, ще я допуснеш отново до теб![]()
Трябва ти време!
Няма да спреш да я обичаш, но ще си приел факта, че тя не те иска.
А за това дали ще й дадеш втори шанс.. според мен първо трядва да поиска да се върне при теб, а пък после му мисли дали ще се събирате.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+1Първоначално написано от Paramour
Времето ще покаже но докъто мине тва време сигурно може и да се побъркам :Д
Виж сега, какво ще споделя с теб.
Обичам адски много едно момиче и връзката ни е адски сложна. Но аз реших, че нещата няма да се получат и за да не ме боли от това, че няма да бъде до мен си хванах момиче, само и само да не ме боли и да ми бъде тъжно, а в последствие донякъде "обикнах това момиче".
Може и ти да си хванеш ново гадже и да намерите нови общи интереси![]()
Върви след нея, снимай я докато не гледа, после въздишай над снимките, докато ти писне, и излез да си снимаш нови. Гледай да не те види, разбира се. Винаги стой на разстояние от 50-100 метра. Купи си фалшиво катинарче. Носи дрехи каквито не носиш по принцип - аз използвам рапърски, примерно, така никой няма да ме познае.
И, разбира се, погрижи се новото `и гадже да се спъне и падне на врата си в някой контейнер за боклук. И понеже контейнерите и новите гаджета са мръсни, носи хирургически ръкавици за да не оставяш отпечатъци... ъъъ... за да не нацапаш.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Нещо не ти се получаваПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Колкото и да ми е кофти да го кажа...хората си омръзват в даден момент или си намират друг/друга. Като изход от твоето положение намирам това, че трябва да си намериш друга. Зная, че е трудно и гадно да забравиш тази, която обичаш, но трябва да си силен.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
По Брутален сценарии съм измислил аз :Е
Най-съм превърженик на това мнениеПървоначално написано от ScorpionGirl
Така ще забравиш всичко![]()
ami така се случва.
100% в теб е причината :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
точно и ясноПървоначално написано от hopekiller
![]()
![]()
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
Добре винаги може и по-лошо.Да не е края на света.Знам сега си мислиш, че не можеш да живееш без нея, че за тебе тя е целият свят и.т.н, но времето лекува, както ще кажат повечето тук.Ще го преживееш рано или късно.Изгубеното е изгубено вече и това е.Вярно е че някои неща не се преживяват лесно, ама ще си намериш нова.Успех и горе главата. : )
Хора много , Човеци малко !
Надявам се болката да отмине по-бързо щото ме кара да се чувствам доста кофти ненакефен и не пълнценен :Д
Cheer up!![]()