- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да остана ли с него..
Бях ви разказвала за едно момче, за което съм нищо. Вие ме посъветвахте да продължа напред и ми казахте, че с времето ще го забравя. Е,времето минава, но не става.
Друго много по-мило и смея да твърдя красиво момче ме обича. Заедно сме. Но не се получава.. докато го целувам си представям как на неговото място да е друг, как съм в силните ръце на този ДРУГИЯ..
И лошото е, че той усеща.. усеща, че мечтая за друг,че се дърпам..
Днес като ме хвана за ръката и тръгнахме по центъра се пуснах, защото се срамувам.. срамувам се, че съм с някой,който дори не харесвам..
Предпочитам една от "гнусните,лигави целувки на ДРУГИЯ (казвали са ми, че са такива .. нямала съм късмета да пробвам..) пред 100 ПЕРФЕКТНИ на това момче..
Искам да продължа напред,но не се получава. Така се мъчим и двамата.. Та въпросът ми е да продължа ли тази "връзка" въпреки чувставата си.. С времето може би ще го обикна.. аз знам, че той е много повече от този ДРУГИЯ, знам, че ме обича, но не се получава..
Еднакви са и двамата най-вероятно, а ти самата като отидеш при другия ще ти се ще да се върнеш при тоя.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Остави го..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ами отдай му се на този .. виж хубавите черти в него ,забрави го този поне за малко .. при мен така стана .. ,ако не станеняма смисъл да продължавате
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Скъсай с него. Вярно, така ще го нараниш, но е по-добре отколкото да сте заедно и да се измъчвате - ти, защото знаеш, че нямаш чувства и той - защото не се чувства обичан. Той не го заслужава.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Бях в подобна ситуация: Имах връзка с момче, към което нямам чувства. Не се залъгвай, че с времето ще го заобичаш. Няма ли я отначало тръпката..какво говорим за после. По-добре според мен е да го оставиш. Аз нямах този кураж и 6 месеца се опитвах да си променя нагласата към момчето, но просто не стана. Затова моя съвет е да оставиш това момче. А ако можеш да се пробваш с другия, който ти е на сърцето - супер.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
точно така ще стане..накрая ще съжалиш за избора си,а ще е твърде късно да поправиш грешката и ще останеш от 2 стола на земятаПървоначално написано от OldSchoolRebel
Де да можех...Първоначално написано от ThePowerOfLove
После питайте пак що ви смятаме за тъпи...Имаш човек до себе си ,който те обича и вместо да се радваш ти искаш некъф тъпанар дето му е през хуя за тебе..Тъпачка.
Съжалявам за поста ,но просто не се сдържах...
+1Първоначално написано от BrokenDreamzBG
![]()
Тфа ме разкърти брат
![]()
Няма смисъл да продължаваш връзката, в която си сега. Не заради теб, а заради момчето, с чийто чувства се подиграваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote