- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гадост . ..
Миризливките . . всеки ден ги има.Вътре,по прозорците,тавана .. навсякъде.Ако някой знае дали има нещо с което да се пръскат или . . .каквото и да е моля ви кажете.
Гнус ме е само да ги пипна . . и да съм взела кърпичка или нещо друго с което да ги махна . . пак ме е гнус. .![]()
Благодаря предварително . .за отговорите . .
ужасни са и мен ме е мн гнус![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
аз пък ги ям![]()
Вкусни ли са? Питам, за да пробвам и азПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
Първоначално написано от xKiFlA
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
ХрупкавиПървоначално написано от SHEsaREBELxxx
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Не мисля, че авторката я интересува колко ви е гнус от миризливките, така, че спрете се с безсмислени постове.
По темата мога да кажа, че имаше едни като къщички за буболечките с отрова, също така и едни лепенки мънички, които се лепят из цялата къща. Отделно има тебешири и разни разтвори с които се пръска. Потърси в аптеките, мисля, че там ги има, но не съм сигурна.
И спря да се върти за миг земята..
ее...сложете си PVC дограма да не ви влизат![]()
![]()
аз откакто сложих PVC не ми влизат тея гадини
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
В баба ми има PVC и пак ги има. Оня ден говоря по телефона и гледам през прозореца ии гледам една на ръката ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не PVC, а мрежа на прозорците.. в нас не съм видял нито едно насекомо откакто има мрежи..Първоначално написано от nniicckkoo
Who's next!
Миризливките обичат да се закачат за прането, така че не виждам с какво могат да помогнат мрежите в този случай.
Взимаш флакона дезодорант и една клечка кибрит и си праеш огенхвъргачка![]()
![]()
True story.