Здравейте. Имам проблем с косата. Мда, ясно ми е, че през есента е нормално косата да пада. Ама тя пада вече 2-3 месеца без спирка. Пада, пада, пада. Мазах я с разни глупости против сезонен косопад, но тя продължава да пада. Скоро наистина ще остана без коса. Преди, като малка имах гъста косичка, а сега е станала супер рядка и гадна. На пръв поглед е добре, нормална коса, но като я изкъпя, например, само аз си виждам колко ми е малко косичката :/ Иначе нищо не я правя - никакви преси, маши и такива работи. Дори сама си съхне. Никога не е боядисвана. Лятото си бях взела тривитаминол, но падаха шепи коса /от него, предполагам О.о/, после юли-август бях на почивка и там въобще и въздухът и водата бяха по-различни и нямах проблеми с косата. Обаче като си дойдох, започна училище и всичко се повтори. Може би е от стреса, защото наистина съм подложена на стрес в училище Не успявам да се наспивам, постоянно се притеснявам за изпит/контролно. Пък и вече съм на 18, скоро ми предстои кандидатстване и ако наистина е от стреса, до година ще остана без коса. Предложете нещо, някакви масла, маски. Наистина си искам предишната коса :/