- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- някакъв бърз съвет ми трябва
така, снощи в дискотеката си зарибих едно девойче, разменихме си телефоните а-у ся си пишехме в скайп и тя ме попита кво ше правя довечера и аз и казах, че ще ходя на парти ( което си е така ) и думите и бяха ' ок, но не ми изневерявай', а ние нито сме гаджета даже не сме се целували само потанцувахме.. та идеята ми е довечера да и драсна едно смс-че, че партито е готино, но на мен ми е скучно щото нея я няма.. ама незнам дали е добра идеявие кво мислите а?! и ако имате по добра идея за по готин смс също няма да откажа
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
добре си го измислилмисля че ше проработи, явно те е харесала
![]()
хЪх...
Ъхъ. Ама ми се струва, че избързвате.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
според мен, трябва да я мачкам докато е топлапък и кво толкова избързваме това е просто 1 смс с лееееек много лек намек
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Добре бе Денис, добре.. добър си.. ама киното си остава най -добър вариянт а? хаха
Хора много , Човеци малко !
.. напиши й го!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
знаеш, че винаги е било такаПървоначално написано от rebeccaa
, а относно киното - това си е наща малка тайна, тиху ся
![]()
women are people too
sometimes
Първоначално написано от go71n
Гроб съм !![]()
Хора много , Човеци малко !
относно ,,изневеряването,,се е базикала с тебе , пиши и подържай връзка с нея някак си![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Добре е.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
еми те си решават. Но да,смс-чето е готино.Първоначално написано от Ssummerjam
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Драсни и смс-а.. Нека разбере, че не си категорично безразличен и не искаш да я игнорираш..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
А защо не си я поканил с теб?
Иначе давай, смс-ът ми се струва ок.
Впрочем да, можеше да я поканиш на купона.Първоначално написано от PinkPan7her
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
не я поканих щото купона беше късно вечерта, а тя живее далеч от моя квартал + това не познава никой от моита компания и най-вероятно щеше да откаже та реших да си спестя да чуя ' не мога да дойда ', а иначе и драснах смс-а и тя ми отговори ' пийни малко, отпусни се и се забавлявай ' ^,^
women are people too
sometimes
Не е добра идея, даже тъпа. Трябва да я накараш да ревнува, да знае, че си има конкуренция за теб и трябва да действа по-бързо. Пиши й довечера, че си на път да правиш тройка, но много ти се е искало и тя да участва. Ето така например.
Дам напиши и едно смс-че...явно те е харесала .Пък ако се получи ще черпиш![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир