.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на go71n

някакъв бърз съвет ми трябва

така, снощи в дискотеката си зарибих едно девойче, разменихме си телефоните а-у ся си пишехме в скайп и тя ме попита кво ше правя довечера и аз и казах, че ще ходя на парти ( което си е така ) и думите и бяха ' ок, но не ми изневерявай', а ние нито сме гаджета даже не сме се целували само потанцувахме.. та идеята ми е довечера да и драсна едно смс-че, че партито е готино, но на мен ми е скучно щото нея я няма.. ама незнам дали е добра идея вие кво мислите а?! и ако имате по добра идея за по готин смс също няма да откажа
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Град
    Варна, моретоо :)
    добре си го измислил мисля че ше проработи, явно те е харесала
    хЪх...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Ъхъ. Ама ми се струва, че избързвате.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

според мен, трябва да я мачкам докато е топла пък и кво толкова избързваме това е просто 1 смс с лееееек много лек намек
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Голям фен
    Добре бе Денис, добре.. добър си .. ама киното си остава най -добър вариянт а? хаха
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. напиши й го!

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Добре бе Денис, добре.. добър си .. ама киното си остава най -добър вариянт а? хаха
    знаеш, че винаги е било така , а относно киното - това си е наща малка тайна, тиху ся

women are people too
    sometimes

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    знаеш, че винаги е било така , а относно киното - това си е наща малка тайна, тиху ся

Гроб съм !
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Потенциална психопатка е, така че по-добре недей.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    относно ,,изневеряването,,се е базикала с тебе , пиши и подържай връзка с нея някак си

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Добре е.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Ъхъ. Ама ми се струва, че избързвате.
    еми те си решават. Но да,смс-чето е готино.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Драсни и смс-а.. Нека разбере, че не си категорично безразличен и не искаш да я игнорираш..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

anonymous708973
    Guest
    А защо не си я поканил с теб?
    Иначе давай, смс-ът ми се струва ок.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А защо не си я поканил с теб?
    Иначе давай, смс-ът ми се струва ок.
    Впрочем да, можеше да я поканиш на купона.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

не я поканих щото купона беше късно вечерта, а тя живее далеч от моя квартал + това не познава никой от моита компания и най-вероятно щеше да откаже та реших да си спестя да чуя ' не мога да дойда ', а иначе и драснах смс-а и тя ми отговори ' пийни малко, отпусни се и се забавлявай ' ^,^

women are people too
    sometimes

Не е добра идея, даже тъпа. Трябва да я накараш да ревнува, да знае, че си има конкуренция за теб и трябва да действа по-бързо. Пиши й довечера, че си на път да правиш тройка, но много ти се е искало и тя да участва. Ето така например.

Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks
    Не е добра идея, даже тъпа. Трябва да я накараш да ревнува, да знае, че си има конкуренция за теб и трябва да действа по-бързо. Пиши й довечера, че си на път да правиш тройка, но много ти се е искало и тя да участва. Ето така например.
    Неее,не побърквай момичето

Дам напиши и едно смс-че...явно те е харесала .Пък ако се получи ще черпиш
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си