.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен

Защо не мога да дръпна пари?

Нали знаете номера на мтел - 1616, дето си взимаш така пари от някой, който е на сметка. Докато баща ми беше с другия телефон пишех номера,5
    И така си дърпах 5лв. Сега като смени на някъв друг, к'вот и да пише, точка, запетай,а шпация, все не става? Дали е нещо от новия телефон да не става? или?

Хм, проври пак номера, аз не слагам шпация между запетаята и сумата. Миналата седмица пращах смс на 1616 и нямах проблем. Ако проблемът не е в това обади се на оператор, все ще измислят нещо

Супер фен
    е то тва много тъпо бе, може ли да знаеш на някой номера и да му гепиш някой лев?

Айде, тоя веднага си помисли, че има някаква далавера
    Изпращаш смс на 1616 и зареждаш прима картата на някого, като ти таксуват сумата от сметката, това е. Не можеш да ги получаваш кеш или нещо такова

Супер фен
    е да де, знам номера на някой познат и си зареждам 20 кинта?
    не знам щото не съм на прима сега, ама ако става ще си помисля да мина

аа много съм тъп, значи аз зареждам на някого, а не някой си зарежда от мен, така ли?

Хахаххаахаха
    нямам думи.
    много ясно, че ти зареждаш не, да не мислиш, че си открил как да крадеш :Д:Д:Д:Д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Хахаххаахаха
    нямам думи.
    много ясно, че ти зареждаш не, да не мислиш, че си открил как да крадеш :Д:Д:Д:Д
    +2

Да се смееш, или да плачеш.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си