.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на glezenafukla

Продукти за лице

Искам да ви попитам да ми препоръчате някои продукти за кожата на лицето. Кожата ми е суха.. някой наистина добър хидратиращ крем.. имам разширени пори на бузите и кожата ми на бузите, скулите е доста зачервена, искам нещо, което да премахне или да сведе до минимум тая червенина.. имам останали петънца от пъпки, коита са мн гадни, ама не се махат, и две много гадни дупчици.. нещо пак за тях и.. някакъв продукт, с който вече като ми е излязла пъпката и е набрала да я мажа..?!?
    И, ако се сещатете и за др нещо..

Мерси предварително

Повече от фен
    За толкова различни проблеми ще трябва да идеш на козметичка. Като чета може би билков пилинг е подходящ. Не знам откъде си и дали бих могла да те насоча.

Аз си ходя на козметик всеки месец.. Въпроса е,че и тя ме посъветва ( като цяло кожата не ми е мн проблемна, нормалните тийн. неща ), че освен тфа треа и др. продукти за кожата да използвам.. и наред със всички там Garnieri..Clean & Clear, Nivea.. исках да попитам дали, някои не е ползвал и нещо по-добро и ефикасно..!?!

Супер фен Аватара на fuckme
    "гарниерите" са добри.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Както казаха "гарниерите" са добри, но все пак би било добре да отидеш на кожен лекар за да ти препоръча нещо за твоите проблеми

Продавам скейтборд-15лв

Еми, исках да питам дали някой просто не е ползвал някаква медицинска или др вид козметика, и да е доволен и тфа Акне Аут много го хвалят..?!

Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    Еми, исках да питам дали някой просто не е ползвал някаква медицинска или др вид козметика, и да е доволен и тфа Акне Аут много го хвалят..?!
    да добро е ползвах го преди сега ползвам 3те стпки от серията clearskin professional на avon не е скъпа 17лв май бяха и 3те.
    Омразата и гнева ми трябва да си ги заслужите... съжалението ми го получвате безплатно

Повече от фен
    За акне ти препоръчвам серията на RYOR. Действа ми фантастично. Само че ще трябва да я търсиш от някой салон, че не съм я виждала в магазините.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    По-добре отиди на козметик или при дерматолог, за да ти даде специфичните продукти точно за твоята кожа. Според мен има много добри марки за такива проблеми, но не всички са за всеки тип кожа!

Мега фен Аватара на Infinity
    Хидратиращия крем на Lumene е много добър !
    Ако търсиш нещо по-достъпно Гарниер за суха кожа също е добър.
    Моята кожа я овлажнява идеално.

Седем и нещо струва тази голяма кутия.
    To infinity and beyond.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    По-добре отиди на козметик или при дерматолог, за да ти даде специфичните продукти точно за твоята кожа. Според мен има много добри марки за такива проблеми, но не всички са за всеки тип кожа!
    Съвсем прявилен съвет.

Мерси много на всички.. ама ще се поразтърся и тАка..

Почиствай си лицето всяка вечер преди лягане....с подходящ продукт.
    Препоръчвам ти да се пръскаш с "OCTENISEPT"-това е лекарство ЧУДО.
    Идеално за рани И такива места от пъпки или самите пъпки.Успех и не се притеснявай за тях, околните не им обръщат и половината внимание, което им обръщаш ти :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си