.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

18годишна девствена

Така значи след поредния неуспешен опит днес реших да питам тука за мненя.
    Хода с една момиче от има 2 месеца вече.Така хубаво момиче на 18 чиста работа ама пък е девствена.Досега не съм я притискал нито съм мрънкал постоянно затова пък мисля че вече е време а и тя не е малка.Според мен трябва да и се иска вече а каквито и опити да направа в последно време все се измъква тактично все едно нещата не отиват натам.
    Ако беше малка на 15 16 щах да разбера ама при положение че вече е на 18 ми е адски странно.

Някой ще сподели ли мнение по въпроса и какво да права : x

Говорил ли си с нея по тази тема... Ако не си направи го, тя може би си мисли същтото но сиг и е кофти да те попита поговорете малко големи хора сте...не вярвам да имате проблеми. Хайде успех
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ами нещата ако се развият добре ти ще си и първят ...
    а иначе с времето всичко ще си дойде на мястото

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен
    Изчакай я колкото и време да е братле... Няма как да я накраш на сила,а и ако я харесваш и тя тебе(защото неможете да се обичате от 2месеца)рано или късно ще се случи,а и като до сега не го е правила сиг може да я е страх и да не е готова все още

Оффтопик:Аз лично познавах едно момиче което до 20-21год беше девствено
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Супер фен
    Ами не ти ли хрумва, че за тези два месеца може да не сте се сближили достатъчно, че да е сигурна в теб и да иска да правите секс? Може да не се чувства готова тя самата, но като цяло причината най-вероятно е в отношенията ви. По-постепенно минавай към тази част. Като за начало трябва да можете да си говорите за това свободно. Ако това е окей вече натам просто ставайте по-интимни и накрая, ако няма някаква друга сериозна причина и ако сте достатъчно близки и искрени един пред друг, ще се случи и това.

(Два месеца нищо не са за девствено момиче и е напълно нормално и правилно да е така. Смятам, че поясних защо. )

Съгласна съм с Punisherrr :P

Супер фен Аватара на radeberger
    Може би иска да мине повече време. Почакай още някой друг месец. А защо за коледа или нова година не отидете някъде само двамата, там може да станат нещата.

Колега виж ся кво ще ти кажа недей ги слуша тука съфорумниците (големите разбирачи) че трябвало да изчакаш докато се почувства готова и разните му там глупости (ала бала) Тя е на 18 и още е девствена знайш ли колко преди теб са я чакали да "реши" че е готова и резултат никакъв ! Хора разберете едно.... Жена не се чака да ти каже че е готова.... жена се лъже за да си легне с теб за първи път., ако трябва ще си търсиш ебането като наследство всеки ден ще и намекваш или направо ще мрънкаш ако трябва, ще и обясняваш колко я обичаш и държиш на нея и разните му там глупости ако трябва ще и сваляш звезди НО моля те само не я чакай сама тя да реши че готова ......... Използвай въображението си как да я излъжеш или ще устанеш с пръст в устата накрая... айде успех
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Супер фен
    Колко тъжно, че предния пост е писан насериозно...

Баш тъжно си е, наистина. А иначе, и теб, и идиота от темата за "как да я накарам да ми пусне" имам някакво желание да ви допра пушка помпа до челото и да натисна спусъка с пълен кеф.

Неин си е избора. Ако ти е за единия секс, ходи при друга. За някои това е начин да се запазят "чисти", и честно казано, в един така мърляв свят като този около нас, не бих могъл да ги виня. Къш от мацката.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Кембридж
    пф не си струва девствена да се занимаваш

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Колега виж ся кво ще ти кажа недей ги слуша тука съфорумниците (големите разбирачи) че трябвало да изчакаш докато се почувства готова и разните му там глупости (ала бала) Тя е на 18 и още е девствена знайш ли колко преди теб са я чакали да "реши" че е готова и резултат никакъв ! Хора разберете едно.... Жена не се чака да ти каже че е готова.... жена се лъже за да си легне с теб за първи път., ако трябва ще си търсиш ебането като наследство всеки ден ще и намекваш или направо ще мрънкаш ако трябва, ще и обясняваш колко я обичаш и държиш на нея и разните му там глупости ако трябва ще и сваляш звезди НО моля те само не я чакай сама тя да реши че готова ......... Използвай въображението си как да я излъжеш или ще устанеш с пръст в устата накрая... айде успех
    Баси средновековното мислене дето го извади. В 21 век жената е с равни права като мъжа, "велики разбирачо" и ако иска ще го направи.

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Баси средновековното мислене дето го извади. В 21 век жената е с равни права като мъжа, "велики разбирачо" и ако иска ще го направи.

http://vocaroo.com/?media=vGy77yS6zZD0nrumH

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от wtf2
    И ако всички си кажат така... как девствените ще станат недевствени за да станат достойни за вниманието ви?
    Трагедията е пълна...

Е тва е грешката,че си мисли че е с равни права на мъжа.Работата и е да души куро,да готви чисти и пере,без да дудне като не я питат.за шоф книжка и лк не говорим.Още като се роди-на синджир и в двора до дувара.

Излиза рано сутринта една козичка от колибата на козаря, веднага след нея и той, пошляпва я, и си казва на глас "Ех да можеше и да готвиш"

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от wtf2
    И ако всички си кажат така... как девствените ще станат недевствени за да станат достойни за вниманието ви?
    сами

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeastLover

Е тва е грешката,че си мисли че е с равни права на мъжа.Работата и е да души куро,да готви чисти и пере,без да дудне като не я питат.за шоф книжка и лк не говорим.Още като се роди-на синджир и в двора до дувара.
    Ти с това си мислене няма да стигнеш далеч, момко, бъди сигурен
    Ако мнението ти не е ебавка и наистина го мислиш и гледаш по този начин на жените, нищо чудно да си останеш сам цял живот щото нито една жена няма да търпи подобно отношение към себе си, освен ако не е адски, адски, адски малоумна и неуважаваща себе си

0y7ofCon7roL, това беше най-тъпото мнение в цялата тема. После се чудите защо жените сме били такива и онакива... ами някои сами си го просите.

По темата: Най-добпе не й давай зор. Първият път за някои момичета е много важен и искат да се почувстват напълно готови преди да го направят. Това че е вече на 18 и още е девствена не означава нищо. За секса няма възрастови граници - когато го поискаш го правиш. Само недей да я притискаш и да се опитваш да я лъжеш нещо, за да я вкараш в леглото - нищо няма да постигнеш, а ако постигнеш - то ще е за 1-2 пъти, после ще разбере и ще те зареже
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен
    Виж ся кво ще ти кажа...повечето жени искат яко чукане,малко са тия,на които не им се ебе. Просто трябва да я предразположиш. Показвай й повече,че държиш на нея,лигави й се,отдавай й времето си,прави и услуги. В някой ден просто я притисни,целувай я по-страстно,сграбчи я за дупето и пробвай да й бръкнеш в гащичките...ако е мокра значи й се иска. Абе бъди смел. Всички жени умират за секс,само че малко си го признават.

Както и очаквах богато сте ме нахранили след като постнах поста си . Приказвайте си квото си искате обаче мен никой не може да ме обеди че едно момиче което е девствено така от самосебе си ще реши да ти се отдаде, не че не е готова ами си мисли -ами ся тоя дали не е с мен само за едното ебане ами дали няма да ме зареже след това ами дали ще ме боли дали тва дали онова ! В общи линий момчето трябва да я "обеди" че той е правилния човек за нея .... абе общо взето момичето и без туй е тръгнало да се "дави" ами защо някой да не и помогне Авторът иска съвет от вас как да се намърда в гащичките на гаджето си ииииии вие ама изобщо не му помагате с тъпите си постове с много "мисъл" в тях от които накрая автора разбира единствено че трябва да чака още и още , ами явно на автора му е писнало да чака и му е време вече да кара по същество ! Пак повтарям едно момиче трябва да се излъже първия път за да си легне с теб
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Бях на 19, когато тръгнах с приятеля си, но не правихме секс година и половина. Имаше ред причини и множество страхове вътре в мен, а и също и при него. Да, звучи ненормално но за нашата двойка не беше. Просто не го усещах още, исках да се опознаем, да сме сигурни един в друг, да знам, че имаме бъдеще.

Тези 2 месеца явно са малко за нея.. Все пак гоморим за първия и..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Виж ся кво ще ти кажа...повечето жени искат яко чукане,малко са тия,на които не им се е**. Просто трябва да я предразположиш. Показвай й повече,че държиш на нея,лигави й се,отдавай й времето си,прави и услуги. В някой ден просто я притисни,целувай я по-страстно,сграбчи я за дупето и пробвай да й бръкнеш в гащичките...ако е мокра значи й се иска. Абе бъди смел. Всички жени умират за секс,само че малко си го признават.
    Тъй, не бих го казала по тоя начин, ама това е истината.

мен никой не може да ме обеди че едно момиче което е девствено така от самосебе си ще реши да ти се отдаде
    Аз си бях решила доста време преди да го направим. Минаха 6 месеца, единствено защото при разните му опити там ме болеше адски. И имай предвид, че не ми е дал зор въобще, ама хич! Първите 3 месеца дори не ме хващаше за дупето... чак после разбрах, че е било "за да не си помисля, че е някъв извратен" И чак след като му "дадох сигнал" един вид, започна да се държи по-нормално.
    И донякъде го отчитам като негативно, че не настоя по-рано. Ако бяхме опитвали повече, щяхме да го направим по-рано и пак нямаше да ме боли въобще, както и стана.
    Невър майнд, отплеснах се.

Бих искала авторът да каже какви опити е правил в тая посока

обеди
    Пише се "убеди", квадратнолики. Къш от нашите свещени земи, не си достатъчно умен за тях.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ако ще да чакаш 1 година , и като знаеш че след година ще правиш секс примерно през ден , защо да не чакаш

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си