.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна

Отслабване - съвети

Здравейте на всички! Ето я и поредната тема за отслабване Та искам да сваля 5 килограма - без определено време. По-добре да е бавно, но с ефект, отколкото да ги сваля за 1-2 седмици и да надебелея с двойно повече тегло. Спрях да ям мазни, тестени храни, хляб - в малки количества, ръжен или пълнозърнест, ако случайно е бял ще е препечен, сладко - рядко. Всеки ден правя коремни преси, а в петък и Pump it up след училище (просто времето ми позволява само тогава). Ако може да ми дадете някакви съвети за по-ефективно отслабване ще ви бъда много благодарна. А, и да допълня - най-много внимание трябва да обърна на бедрата и ханша, че там са ми проблемните зони в момента.

Мерси предварително.

Много добре, ако намериш време примерно за въртене на обръч това също би помогнало доста.
    whenever u r gone i just wanna be with ya .

Град
    Варна
    Мерси diiana86diiana86, имам вкъщи обръч, така че ще мога и това да правя. А примерно колко време да го въртя - 10-15-20-30 мин ли?

qj pove4e meso, qica i zelen4uci i trenirai pove4e.shtom hansha i bedrata sa ti problemna zona si kupi veloelgometar i go izpolzvai po minimum 30 min na den 5ili 6 pati sedmi4no.pii mnogo voda 2-3 litra,ne pii gazirani napitki i alkohol,a ot sokovete pii malki koli4estva no si gi pravi sama ,a ne ot kupenite.pojelavam ti uspeh

Скачай на въже по 20-30 мин. , тичай ако имаш време . Яж храни, забързващи метаболизма .

Тичай по.. поне 30 минути и скачай на въже около 20 минути..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

ограничи се в храната и спортувай нещо, не яж късно вечер

Град
    Варна
    Мерси за всички отговорили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си