.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    В свят с насилие, кръв, несправедливост, да имаш кой да ти пази гърба е по-ценно от всичко друго, според мен, но се отказвам да споря. Аман от детски романси.
    Така е, но това е ролята на най-добрия приятел. А ако е гаджето, ще е добре да изпитва нещо към него, не мислиш ли?
    Най-добрият приятел,понякога не е до теб или просто човека с когото си те подкрепя и обича повече,отколкото всички останали .

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Не го обичам, но с него се чувствам сигурна ...

Цитирай Първоначално написано от Gabriellchetyy
    Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя.. Имам си приятел от около 3 месеца, през които не сме се карали нито веднъж и той настина се държи с мен уникално, добър е, винаги ме разбира и знам, че никога няма да ме нарани, но .. няма никаква тръпка. Не изпитвам нищо към него.. Запознах се с друго момче, което страшно много започва да ми харесва и не знам какво да правя.. страх ме е, че ако скъсам със сегашния ми приятел няма да намеря някой който да се държи толкова добре с мен и ще съжалявам, но и сега не съм щастлива изобщо..

Ами да - правилно .. защо трябва да ти е зле с момче което се държи с теб уникално след като може да си щастлива с някой който те ползува за нахуйник

Човек кавото си направи сам никой не може да му го направи :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си