.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Да го издам ли?

Здравейте, аз съм момиче на 15 години и имам сериозен проблем.С най добрият ми приятел се познаваме от деца,родителите ни са близки приятели.Винаги сме били заедно и сме се подкрепяли във всичко,споделяли всичко(проблеми в даскало ,д приятели ,с гаджета с родители) но наскоро започна да вмъква някаква жена в разговорите ни.Говореше колко била яка и как все го заговаряла когато се засичали..Питах го на колко е и от къде се знаят,той взе да шикалкави ..спомена само че е на 32-3 и той не знаел точно..разбира се реших че си измисля.. не че го е правил преди ,о но както се досещате ми звучеше абсурдно...след има ,няма седмица ми каза че го е целунала,скарахме се, не можех да понеса че ме лъже толкова тъпо...минаха няколко дни и гнева ми лека полека отихна,реших да се помиря с него затова реших да го изчакам след училище ,обаче на няколко пресечки от даскалото му го разпознах по якето.Говореше с някаквя жена,преди вубще да ми дойде нещо до акъла тя го целуна бъзо и уфейка на някъде...Не отидох при него.
    Въпроса ми е следният- Трябва ли да кажа на някой за това? В смисъл това не е законно нали? Все пак той е на 15...не искам да загази но и не смятам че е редно ,какво да правя?

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Не е морално,нито законно.Поговори с него,а ако нищо не стане по-добре кажи на техните.Може да се разсърди,скарате и т.н,но поне няма да стоиш безучастно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Умирате да се месите в живота на другите... Веселото е че не знаете нито как, нито какво да направите... Ама пустото му стадно чувство.....

Квото и да направиш накрая ти ще обереш пешкира.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Yancheto
    Не го издавай. Сдобри се с него, бъди близо, направи така, че да ти има доверие и да ти споделя. Намеси се само ако се окаже, че тя има някаква умисъл и плановете, които има за него не са законни/морални. Не че е много хубаво зряла жена да ходи с дете, но го остави сам да се опари...

Сритай `и задника, и тя ще го остави намира.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не е нормално попринцип жена на 32 да се занимава с 15 годишен, но все пак това си е неговият живот. Човек трябва да прави грешки... Това което ти можеш да направиш е просто да поговориш с него да изкажеш мнението си по въпроса, но не и да му се караш. Просто сподели с него това, което мислиш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Умирате да се месите в живота на другите... Веселото е че не знаете нито как, нито какво да направите... Ама пустото му стадно чувство.....

Квото и да направиш накрая ти ще обереш пешкира.
    Съгласна!

А и к'во ти пука на теб,какво прави той?!
    Нито го прави насила,нито нищо,така че не се меси,където не ти е работа!!!

е как пък "кво и пука" ?!
    все пак са най добри приятели.. има право да се меси в живота му щом е за негово добро..
    просто поговори с него, кажи му какви може да са последствията от това, но преди тва е добре да научиш абсолютно цялата история, за да си наясно..
    everybody lies !

Не му разваляй детската радост на момчето, бе! То тъкмо се е възгордяло, че е забърсало кака(в случая направо му е леля) и ти да провалиш всичко. Кой знае колко я е лъгал и какви глупости й е приказвал, докато й замаже очите.

Супер фен Аватара на fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не му разваляй детската радост на момчето, бе! То тъкмо се е възгордяло, че е забърсало кака(в случая направо му е леля) и ти да провалиш всичко. Кой знае колко я е лъгал и какви глупости й е приказвал, докато й замаже очите.
    +1 ..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на xoxi
    Въобще не се бъркай, това не е твоя работа. Не казвай и на родителите му. Не стига, че НЕ си повярвала на най-добрият си приятел, ами сега искаш и проблеми да му създаваш.
    Този флирт след време ще отшуми, защото едно момче и една жена на над 30г. нямат нищо общо.
    Следващият път вместо да се съмняваш в думите на приятел, по-добре се опитай да го вразумиш или поне да разбереш нещо повече за дадената ситуация.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    +1 ..
    бе то почти баба, бе...
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не го издавай ! Сдобри се с него и бавно и тихо му налей мозък в главата,точно още малко ще се порадва Идеята да го издадеш е много глупава,просто ще има излишни проблеми,гледай само 3мата с тази жена да знаете за това и не вземай драстични мерки,това не е нещо страшно и все пак е малък да се забърква в такива проблеми,той ся се радва но сега трябва ти да си неговия мозък и да го отървеш защото наистина това може да доведе до страшни проблеми...
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от RainbowInTheDark
    е как пък "кво и пука" ?!
    все пак са най добри приятели.. има право да се меси в живота му щом е за негово добро..
    просто поговори с него, кажи му какви може да са последствията от това, но преди тва е добре да научиш абсолютно цялата история, за да си наясно..
    ++
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хубава приказка, ама само приказка. В тази възрастова граница съм и повярвайте ми наясно съм какво търси една 30+ годишна жена. Един 15 годишен няма какво да и предложи.

Това е ужасно. Би следвало жената да бъде осъдена за подобно нещо. Разговаряй с него, опитай се да го накараш да пререши и да я остави и в краен случай кажи на родителите му. След време ще ти бъде благодарен.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Хубава приказка, ама само приказка. В тази възрастова граница съм и повярвайте ми наясно съм какво търси една 30+ годишна жена. Един 15 годишен няма какво да и предложи.
    Абе, всякакви идиоти има...

Абе ти каква си, за да му се бъркаш? Ами, ако тя е най-хубавото нещо, което му се е случвало? Яка MILF, от която той може да получи каквото си пожелае, а ти сега от ревност, че си грозна и не ти обръща внимание...

Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks
    Абе ти каква си, за да му се бъркаш? Ами, ако тя е най-хубавото нещо, което му се е случвало? Яка MILF, от която той може да получи каквото си пожелае, а ти сега от ревност, че си грозна и не ти обръща внимание...

Няма да му се бъркаш във работите на човека. 100% съм сигурен, че завиждаш и те е яд, че не ти обръща внимание. Ох мале, ако някоя като тебе ми извърти някакъв такъв номер, такъв шамар ше и зашия, че ше се осере. Казвам ти, даже и аз се ядосвам тука пред компа чета..!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от den4o7
    Няма да му се бъркаш във работите на човека. 100% съм сигурен, че завиждаш и те е яд, че не ти обръща внимание. Ох мале, ако някоя като тебе ми извърти някакъв такъв номер, такъв шамар ше и зашия, че ше се осере. Казвам ти, даже и аз се ядосвам тука пред компа чета..!
    Ти пък от къде на къде ше и завъртиш шамара,а? Много си смел няма що.
    Тука не става дума за "някоя която се бърка" ,а за най добрата му приятелка.

Кажи му,че си го видяла с нея и че вече му вярваш.Остави го да ти разкаже колкото се може повече и го предупреди ...кажи му как изглежда отстрани(макар,че едва ли ше го интересува) и не го притискай.Трябва да си близо до него за да разбереш,когато нещата загрубеят(макар,че и една целувка не е малко).Иии...най-вече ако видиш,че става лошо,а той не иска да се вразуми кажи на родителите му.След време ще разбере,че е било за негово добро,но първо трябва да му позволиш сам да разбере,че е сгрешил.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от den4o7
    Ти пък от къде на къде ше и завъртиш шамара,а? Много си смел няма що.
    Тука не става дума за "някоя която се бърка" ,а за най добрата му приятелка.

Кажи му,че си го видяла с нея и че вече му вярваш.Остави го да ти разкаже колкото се може повече и го предупреди ...кажи му как изглежда отстрани(макар,че едва ли ше го интересува) и не го притискай.Трябва да си близо до него за да разбереш,когато нещата загрубеят(макар,че и една целувка не е малко).Иии...най-вече ако видиш,че става лошо,а той не иска да се вразуми кажи на родителите му.След време ще разбере,че е било за негово добро,но първо трябва да му позволиш сам да разбере,че е сгрешил.
    Ама наистина много се ядосах! Хората си имат личен живот, няма значение к'ъв си - дядо, баба, най-добър приятел, захаросан кон... Просто не е добре. След това ше я намрази и ше я гледа с бялото на окото си.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не си прав ама айде...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Не си прав ама айде...
    Осъзнайте се! Той е на 15, а тая е на 35! Мислите ли, че може да има сериозна връзка? ХаХа!!! Утре-вдругиден ще реве, нека да го остави сам да се попари и да не го повтаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си