- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го издам ли?
Според мен е много хубаво, че мислиш за приятеля си, но според мен тук има малко ревност.. Няма лошо, може да е приятелска ревност и все пак не дей да навлизаш толкова в живота му, не го издавай, а просто говори с него сериозно по темата и му кажи, че не е хубаво това което прави и все пак тя е жена която реално погледнато може да има семейство, деца.... Не знам какви очаквания може да храни от 15 годишно момче... И все пак сподели му какво мислишш.. ако ти е приятел ще те разбере.![]()
+1. Най-правилното мнение до сега.Първоначално написано от dirtyhornybitchez
![]()
Замисли се коя 30 годишна жена би тръгнала с 15 годишно момче?Тази,която няма връзка с главния мозък.На 1 етаж има една такава ненормална дето се разправя,че ходи да се целува с момчета дето могат да са й синове и оня ден я гледам пак да си говори с едно от прозореца й(а има дъщеря дето е 3-4 клас)...разведена е.Пълна алкохоличка и пропаднячка.Кво може да иска от него?Ми може би неща,които никой не е предполагал...Всичко може да стане след като е неуравновесена и се заглежда по деца.Не е просто увлечение,може да стане сериозно ако за него нещата се задълбочат и може да го вкара в много проблеми от всякакъв род.Той няма да стане една сутрин с мисълта,че не трябва да се занимава с нея.Да,така е-нужно е сам да осъзнае,че греши,но до каква степен трябва да го остави най-добрата му приятелка на произвола на съдбата?Да гледа от страни и да си мълчи,когато вижда на къде отиват нещата?Първоначално написано от den4o7
Пак питам:Коя нормална жена ще се занимава с 15 годишно дете дори и за седмица?
И какво обяснение би дала тя?Че го обича?Че той й дава много?Какво?Ами той какво би казал?Боже...за него 100% съм сигурна,че това е първата му любов(което е много лошо),а всеки знае,колко трудно се отказваш от такова нещо.
Я пак помислете редно ли е всичкото това да се случва ?
Помисли малко. Може да е нормална. Оная (33 годишната) само го разиграва. Сигурно са се запознали в интернет, разменили са снимки и така... Видяла го е на живо и обичайната реплика - "Ооо, колко си сладък, дай да те целуна". От там оня (15 годишния) се връзва и е на 7-мото небе... Съветвам я да разучи ситуацията и ако види, че оная е изгубила връзка с главния процесор ПЪРВО да поговори с момчето, ако не се осъзнае ЧАК СЛЕД ТОВА да поговори с родителите. Ае няма нужда от повече мнения.Първоначално написано от SuNsEt
Какъв ти е проблема на теб кой кой харесва и кой с кой ходи ?Единствената причина да го направиш би била злоба.Любовта възраст няма.
Да не наблягаме над жената, а над момчето... По-добре да се осъзнае на време, а не когато е твърде късно. Кой знае може пък тази жена да го прави с някакви други цели. Всичко може да се очаква за това по добре побързай ((: ииии ако не те разбере и ти каже нещо от рода на: ооф и ти ли? или Защо не можеш да приемеш, че съм влюбен? го остави да се опари веднъж, ако е достатъчно умен няма да повтори ((: тук ти си неспособна на повече от подкрепа.. Нали за това са приятелите ?
Според мен това не е нормално....м/у тях не може да има никаква вразка.Но недей да го клюкариш просто си поговори с него и не му създаваи проблеми...Обясни му ти как виждаш нещата и го вкарай в правия път!!!![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Послушах ви. Извиних му се за това че не съм му повярвала и му казах какво мисля по въпроса.Първо се ядоса, и ми каза да си гледам живота ,но после като видя че ми стана криво ми каза да не се филмирам, и че не го приемал толкова сериозно...просто му се давало шаннс и за това си правел кефа... нз маи ще оставя нещата така ...за да видя как ще се развият
Много добре си направила! Браво на теб дано не те е излъгал и дано е само ей така.. Както казват хората "Намери си как да те отрака"))
наистина си постъпила правилно като си събала кураж с него и си му казала това което мисли.Хубаво е че сдобрихте отново и не ще скарани-Твоя приятл може би след време ще разбере че си го направила това защото си била ужасно много загрижена за него и си се претиснявала за него,а не си го правила просто така за да му вгорчиш живота или да го правиш нещастен.Така е тази негова авентюра според мен няма да приключи много добре-.Първо тази жена ми е много съмнителна ка как така ще ходи с момче което на практика може да и бъде син сигурно има някаква чел не виждам никакво обяснение.Също така може да е семейсна и да има деца което е наистина ужасно и ако приятелят ти се влюби в нея вече става мека объркано и трябва по сериоззно да се намесиш.Но ако е само за това което ти ае казал не прави проблем просто бъди до него бъди му приятелка подкрепяйки изслужвай го и го съвтвай.Макар че тови ми се струв доста неморално и странон той да тръгва с нея само за единия кеф.
Глей са мацко - в последно време 33 годишните жени изглеждат доста по-добре от 16-17 годишните , а какъв секс правят - ум да ти зайде и не го говоря на изуст да ти кажа право.Първоначално написано от Trevoga
Другото - тая мадама ще му даде самочувствие на мъжпо добре ли е някаква цепенячка да го мота и прави на глупак докато му пусне - кой знае колко комплекси ще му докара докато тая жена знае кое и как - вярвай ми
![]()
аз бих поговорила с него,но не бих го издала,по-добре не се меси тва са си техни отношения
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не си ме прочел по-нагоре и затова ще ти пиша персонално. Пич, една жена над 30 наистина знае какво е секс и повярвай ми няма да се занимава с такъв дето го е страх да я пипне и ще й се изпразни в ръката още докато му го вади от гащите. Между младежа и жената може да има някакви мераци, но тя трябва да е много-много зле (визия, комплекси и як недоебък) за да скочи на 15 годишен.Първоначално написано от NeZaPoznat
Съгласен съм омбре - но да ти кажа и аз нещо.Първоначално написано от dimitar_ak
Като бях на 19 имах връзка с жена на 36. Да ти кажа право и аз се учудих много че е на толкова защото като се запознахме си мислех че е на 19-20. Един ден си говорихме с нея че съм малък и т.н. и тя ми каза горе долу следното:
Когато е млад един мъж може да го прави много време но му липсва опит. Като мъжът натрупа опит пък му намаляват възможностите за това най-доброто за мен е млад мъж. За теб пък една пикла на твоите години която не знае какво иска е най-неприятния начин да се утвърдиш като мъж. Аз искам само секс от теб - ти ми го даваш, а това че си млад е само в твой плюс.
От известно време нямаме възможност да се виждаме но да ти кажа право - дори и да се върна пак на 19 , дори и да знам че е на 36 - пак ще съм с нея![]()
Лично мнение - не го разбирай като натякване![]()
Омбре, ще ми се да има повече жени като тая....Първоначално написано от NeZaPoznat
Yeah... Ама не само MILF в тялото, трябва и в главата!Първоначално написано от EarthShaker
Боже , кво се случва с този свят?
Не се меси в работи, които не разбираш, че накрая ти ще излезеш виновната. Нека той сам се справи със ситуацията, и без тва сам се е набутал там.