Здравейте, аз съм момиче на 15 години и имам сериозен проблем.С най добрият ми приятел се познаваме от деца,родителите ни са близки приятели.Винаги сме били заедно и сме се подкрепяли във всичко,споделяли всичко(проблеми в даскало ,д приятели ,с гаджета с родители) но наскоро започна да вмъква някаква жена в разговорите ни.Говореше колко била яка и как все го заговаряла когато се засичали..Питах го на колко е и от къде се знаят,той взе да шикалкави ..спомена само че е на 32-3 и той не знаел точно..разбира се реших че си измисля.. не че го е правил преди ,о но както се досещате ми звучеше абсурдно...след има ,няма седмица ми каза че го е целунала,скарахме се, не можех да понеса че ме лъже толкова тъпо...минаха няколко дни и гнева ми лека полека отихна,реших да се помиря с него затова реших да го изчакам след училище ,обаче на няколко пресечки от даскалото му го разпознах по якето.Говореше с някаквя жена,преди вубще да ми дойде нещо до акъла тя го целуна бъзо и уфейка на някъде...Не отидох при него.
Въпроса ми е следният- Трябва ли да кажа на някой за това? В смисъл това не е законно нали? Все пак той е на 15...не искам да загази но и не смятам че е редно ,какво да правя?