Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
Цитирай Първоначално написано от Trevoga
Послушах ви. Извиних му се за това че не съм му повярвала и му казах какво мисля по въпроса.Първо се ядоса, и ми каза да си гледам живота ,но после като видя че ми стана криво ми каза да не се филмирам, и че не го приемал толкова сериозно...просто му се давало шаннс и за това си правел кефа... нз маи ще оставя нещата така ...за да видя как ще се развият
Глей са мацко - в последно време 33 годишните жени изглеждат доста по-добре от 16-17 годишните , а какъв секс правят - ум да ти зайде и не го говоря на изуст да ти кажа право.

Другото - тая мадама ще му даде самочувствие на мъж по добре ли е някаква цепенячка да го мота и прави на глупак докато му пусне - кой знае колко комплекси ще му докара докато тая жена знае кое и как - вярвай ми
Не си ме прочел по-нагоре и затова ще ти пиша персонално. Пич, една жена над 30 наистина знае какво е секс и повярвай ми няма да се занимава с такъв дето го е страх да я пипне и ще й се изпразни в ръката още докато му го вади от гащите. Между младежа и жената може да има някакви мераци, но тя трябва да е много-много зле (визия, комплекси и як недоебък) за да скочи на 15 годишен.