Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
Не си ме прочел по-нагоре и затова ще ти пиша персонално. Пич, една жена над 30 наистина знае какво е секс и повярвай ми няма да се занимава с такъв дето го е страх да я пипне и ще й се изпразни в ръката още докато му го вади от гащите. Между младежа и жената може да има някакви мераци, но тя трябва да е много-много зле (визия, комплекси и як недоебък) за да скочи на 15 годишен.
Съгласен съм омбре - но да ти кажа и аз нещо.

Като бях на 19 имах връзка с жена на 36. Да ти кажа право и аз се учудих много че е на толкова защото като се запознахме си мислех че е на 19-20. Един ден си говорихме с нея че съм малък и т.н. и тя ми каза горе долу следното:

Когато е млад един мъж може да го прави много време но му липсва опит. Като мъжът натрупа опит пък му намаляват възможностите за това най-доброто за мен е млад мъж. За теб пък една пикла на твоите години която не знае какво иска е най-неприятния начин да се утвърдиш като мъж. Аз искам само секс от теб - ти ми го даваш, а това че си млад е само в твой плюс.

От известно време нямаме възможност да се виждаме но да ти кажа право - дори и да се върна пак на 19 , дори и да знам че е на 36 - пак ще съм с нея

Лично мнение - не го разбирай като натякване
Омбре, ще ми се да има повече жени като тая....