- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гаджето ми си има "Най-добра приятелка" :X
Здравей Др. Тийн, от скоро си имам ново гадже и разбира се както е съвсем норнално сега се опознаваме със времето, но разбрах, че той си има приятелка, позната която му е толкова близка ,че със нея обсъжда какво се случва между нас, какво съм казала или направикла в конкретен случай,което мен чесно казано ме дразни .. но най-вече ме подразни факта, че случайно се натъкнах на неизтрита от него, по невнимание, хронология в Skype, в която прочетох, че те "уж на шега" си пишат и за сексуални взаимотношения и като цяло личеше, че отношенията им са много близки.след това той апочна да ми казва, че това е било на шега и така нататък, но при тези близки отношения, това което те наричат "бъзик", при дадени обстоятелства може съвсем спокойно да стане и реалност.според мен такова положение е по-лошо дори и от изневярата.Защото при изневяра мога да кажа "Сприрай, да общуваш с нея, или ще ме загубиш!", докато в този случай моите забележки изглеждат неумесни или едва ли не излиза, че го ревнувам дори и от въздуха, "та тя му е само приятелка".Незнам как да постъпя, но много се дразня.Той усеща, че нещо ме мъчи.Опитах се само да му намекна че се дразня, защото както ви споменах изглеждам прекалено ревнива в неговите очи.Кажи ми къде греша и как да постъпя?
П.С. Извинявам се за дългите обяснения.Благодаря предварително.
``Никой не умира девствен, просто живота преебава всички, а ако той те пропусне, аз - Не!!!``