- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността :(((
Чувствам че ще се пръсна от ревност!!
Харесвам едно момче и имам съмнения че и той ме харесва...
Искам съвети как да не бъда толкова ревнива попринцип,а не само към него.
знам, знаам: Като харесваш някой, трябва да му имаш и доверие.., ама като не помага ??!!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си оправиш самочувствието и да повдигнеш малко егото си, пробва ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от valdesbg
Ако не свърши работа, накарай го да си прикачи камера към главата, за да знаеш винаги какво прави, ама гледай да я изключваш докато пикае, така, от приличие.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Ревността не е градивно чувство.
=> Едва ли съм единствения човек на света за друг човек. Всъщност изобщо не съм,просто той не познава целия свят.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ShtrudeL
Почти го разбрах това.А, да. Колкото по-ревнива си, толкова по-голям е шанса да го загубиш, от практическа гледна точка - спри ревността.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
Че ти дори нямаш повод за ревност.Защо някои хора са толкова глупави,обсебващи и комплексирани?
Everything changes, but beauty remains ...
Как можеш да ревнуваш човек с който не си обвързана по никакъв начин.. Той е свободен да прави каквото иска, а ти ако не преодолееш страха си да му признаеш това, което изпитваш, трябва да забравиш за голямата си ревност и да започнеш да дишаш спокойно..
П.П. "Ревността е страх да не загубиш нещо, което не си сигурен , че притежаваш!"![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Ревност е и когато искаш да бъдеш обичан, но се страхуваш друг да не заеме мястото ти..Първоначално написано от izlishna
Пф... ревността е възможно най-глупавото чувство. Остави човека да диша.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Да...изключи го, кажи : "Ревност изключи" и ще се оправи всичко. Нямам думи колко малоумни същества дават съвети тук.
хЪх...
Вярно е , че ревността не може да се изключи просто така , но в крайна сметка той не е нейн .. по никакъв начин освен ,че го харесва? Не мога да разбера откъде тогава идва това , чувство за собственостт .. ?Първоначално написано от RoSKo0o0
I don`t care .. ;] ..
Human natureПървоначално написано от sunshinepp
хЪх...
Ами, въпрос на контрол и самонавиване е, нали знаеш? Мозъкът е по-силен от инстинктивните реакции, което включва и ревността. Ревността е едно от нещата, които МОГАТ да бъдат изключени.Първоначално написано от RoSKo0o0
Само силните хора го могат това. Да не ти казвам колко малък е % ...Първоначално написано от OldSchoolRebel
хЪх...
Не споря, не съм казал, че е достъпно за всички. Казах че е възможно, и че е правилния подход в случая - пък тя ако го ОПИТА само, дори да не успее, пак ще е по-добре от нищо.Първоначално написано от RoSKo0o0
Така си е...освен да им пожелая успех, друго не виждам какво мога да сторя.Първоначално написано от OldSchoolRebel
хЪх...
Ревнуваш защото си грозна и те е страх да не го загубиш, а после да няма кой да те вземе.
Не, не и не!! - не съм грозна - грижа се за външния си видПървоначално написано от SchoolSucks
![]()
![]()
![]()
А ти перфектната каквъв го дялкаш в този форум тогава ?Първоначално написано от SchoolSucks
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
+1!Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Помага и още как.Колкото и да си ревнива,когато срещнеш свестен мъж,който непрекъснато да ти доказва любовта си,просто забравяш за съществуването на ревността.На мен ми помогна.Първоначално написано от tellmebaby
Това не е гаранция че не си грозна ... а и да не си като ревнуваш погрозняваш - пък ко ще и мис свят да сиПървоначално написано от tellmebaby
![]()
![]()
![]()
Това е най-отвратителното чувство на земята. В тебе се борят две сили на любовта и на омразата. Когато човек обича силно - ревнува обекта на любовта си, дори и от най-малкото. Да, аз също изпитвам това, в момента го изпитвам. Започвам да мразя дори самата себе си. За да се пребориш обаче е важно да го признаеш пред самия себе си. Хубаво е, че си го споделила така не само ще ти олекне, но и ще преосмислиш нещата. Също както в момента се случва с мен. Да се владееш изисква голямо търпение и воля, но важното е, че първата крачка си я направила.
Няма по-убиващо чувство от това.