ко да прая не моет всичките да са ОК
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
мнн си зле мнннн
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Айде ти кат си добре да се запознаем иии да пием едно кафе ? :]Първоначално написано от xKiFlA
Санким ме оправиш![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Съгласна съм, че алкохола сплотява хората! Колкото и някой да е притеснителен, срамежлив, пийне ли малко и изведнъж си намира обща приказка с всичкиА и след пиене, даже и да не сте се напили и да не е имало изцепки, имате някакви общи спомени
Само не можах да разбера какво те е накарало да разбереш сега, че имаш истински приятели? Първоначално като четях първите редове, си помислих, че си се напил много яко и те си те прибрали и са се погрижили за теб, но после се намесват и възрастните хора.. Та какво точно е станало?
Един път се бяхме събрали и малко бях се понапила.. Парвих какви ли не глупусти, но тогава разбрах кои са пирятелите ми - тези,които бяха до мен, те не им казаха "управяй се" а ми подаваха ръка да се изправя всеки път, когато падах..
вие сте хората дето знаете всичко.
![]()
![]()
Абе, ти си психичен инвалид. Старците добре са се посмяли.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
прави сте.
![]()
![]()
Хаха, изби рибата.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
съжалявам не пия кафе с всекиПървоначално написано от male91
![]()
сам ще се оправяш не аз
xKiFlA-
съгласна съм че говориш повече тогава. Случвало ми се е Но после ме е било мн срам ..за разлика от тоя идиот дето се хвали с тваПървоначално написано от Yoana
![]()
xKiFlA-
луд съм :Д
![]()
![]()
Dude, всички ти казват, че си луд. Послушай ги.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
хайде да сте живи и здрави и дано никога не попадате на кораб с калпав екипаж![]()
![]()
![]()