Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
Ем не е ,ама го разбирам човека. Пеете , а нямате грам представа как се създава дадена музика. Все едно да рапирам , пък да не съм чувал никога хип-хоп стилове и изпълнители,групи,DJ,продуц нти.

А в момента съм запознат и стигнал до извода ,че не мога. Други като вас са заблудени само ,че в хип-хоп/рап и си мислят ,че могат да рапират , но се получава доста смешно.Понеже изобщо не знаят от къде идва това нещо , кой го създава/твори , какво иска да каже/покаже.Рапа и хип-хопа не е само рими.

Както и всяка песен не е само изпълнител и мелодия. Зад целия продукт седят много други имена преди това , които е добре да се знае. Имена от които сигурно самите изпълнители са вдъхновени.

Правила съм оркестрация за цял оркестър. Не ми давай акъл как се прави музика. Ей от такива разбирачи, който дават акъл и търсят кусурите на останалите, ми е писнало и се имат за много без покритие. Караокето е за забава. Който иска да прави кариера, знае къде да отиде.

Целта тук не е ли да се забавляваме? Какво сте се впрегнали и спорите?! Това е тема. Ако щеш да качиш ревящо магаре, всеки може да се смее и то включително. Но се появява някой си и започва да държи речи какво и как трябвало да се прави.