.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Глупава тема ... Но как да постъпя?

Моят проблем може да Ви се стори смешен , но за мен е много важно .Значи проблема ми е следният...Това лято се скарах с най-добрият ми приятел , заради слухове които случайно дочул .Скоро се сдобрихме , но той почна да ме изнудва, че ако не му духам нямя да ми говори .Аз неискам да го права и му казах, че по този начин с едното духане си разваляме цялото приятелство , което сме градили в продължение на 13 години .Обаче той твърде , че няма , и че съм му обещала но аз не помня такъф момент от живота ми , но както и да е . Неискам да му ***** , нито да го загубя като приятел , защото той е важен за мен . Как да постъпя?

задай си просто въпроса що за приятел иска да му духаш иначе няма да ти говори.... според мен това момче се е държало като приятел с теб за да те използва рано или късно... по добре го отрежи и изобщо не се занимавай с него... дори да ти е трудно....и за гадже ми е ясно вече че тоя твоя не става....

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Истински приятел никога не би поискал от теб нещо подобноо... единственият съвет, който мога да ти дам е просто да сложите край на това "приятелство", което не вярвам някога да е било такова..
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Беше но се намеси една малолетна курва и започна да то настроива срещу мен като извърташе думите ,така че все едно аз съм ги казала . И му духа , а на него само една свирка тогава у трябваше и айде ... Стана на нейна страна ... Но наистина знам , че поне преди 1 година си беше истинско

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Съветът ми е да не му се връзваш на глупостите, от километри си личи, че иска да те използва. Тва ако е приятел, аз съм голям розов слон на име Роналд. Остави го да се занимава с малолетните к*рви, явно си пада по такива (а ти не влизаш в тая класация).

Никога не бих поискал свирка от приятелка.

Винаги съм знаела,че е лаино с извинея , но не съм очаквала да стигне чак до тук ...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като е лайно, го остави да си живурка в канализацията. Такива хора не трябва да присъстват в близкото ти обкръжение.

Тоя човечец надали ти е приятел... Замисли се малко.

Този така наречен твой "приятел" воабще не е такъв. Не прави нищо против своята воля ...
    When there is a will, there is a way ...

Супер фен Аватара на Me4encety
    бахтиии лаиното дет си намерила ти аз ако мой "приятел" ми каже така не ша му ударя шамар ами напрао ша го пребия

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

ебаси приятеля да иска да му духаш или да се "скарате и де не сте приятели вече"
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Що за приятел е ,след като те кара да правиш нещо против волята ти?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Обясни му, че ако наистина ти е приятел няма да ти поставя ултиматоми, т.е. няма да те кара да избираш.
    А в този случай ти и не искаш да му ду*аш така че...
    Говори с него и му обясни.
    Ако не те разбере- нищо няма да се получи. Ти сама каза, че е лайно.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    София
    Абе да си е** майката този бе, това не е нормално!!!!!!!!
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

Re: Глупава тема ... Но как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от nk
    Моят проблем може да Ви се стори смешен , но за мен е много важно .Значи проблема ми е следният...Това лято се скарах с най-добрият ми приятел , заради слухове които случайно дочул .Скоро се сдобрихме , но той почна да ме изнудва, че ако не му духам нямя да ми говори .Аз неискам да го права и му казах, че по този начин с едното духане си разваляме цялото приятелство , което сме градили в продължение на 13 години .Обаче той твърде , че няма , и че съм му обещала но аз не помня такъф момент от живота ми , но както и да е . Неискам да му ***** , нито да го загубя като приятел , защото той е важен за мен . Как да постъпя?
    траа ти по-свестен тип...ти му откажи па той ако иска да е с теб ако иска не...да се разкара как може да ти поставя такива условия

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

:X ... Къв е тоя приятел?!?! и то, най-добър ?!?! Ти в час ли си ?!?! Как може изобщо да питаш такава глупост ?!?! изобщо не се занимавай с тоя боклук. Баси ужасът :X Нямам думи просто :X

еми аз не знам за него.. ама ти с къв акъл иска6 да го запази6 тоя сме6ник до себе си 4е тоя 4ове4ец въоб6те ама ВЪОБ6ТЕ не може да го наре4е6 приятел... и да темата ти определено е тъпа и сме6на. Нз на колко си години, ама за да ги задава6 тея въпроси сигурно си на 12/13 мацко бягай от тоя помисли малко моми4еееее!!!!! хаха

Цитирай Първоначално написано от kikimora28
    задай си просто въпроса що за приятел иска да му духаш иначе няма да ти говори.... според мен това момче се е държало като приятел с теб за да те използва рано или късно... по добре го отрежи и изобщо не се занимавай с него... дори да ти е трудно....и за гадже ми е ясно вече че тоя твоя не става....
    Съгласна сам с теб.

П.П: blairww 4 и 6 да ЦИФРИ- не букви !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си