.

Виж резултатите на анкетата: Униформи в училището?

Гласували
92. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За....

37 40,22%
  • Против....

34 36,96%
  • Колебая се...

21 22,83%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Униформи...

Трябва ми само един бърз отговор,че пиша за един вестник дай те само по едни глас в анкетата.
    Ще съм ви много благодарна.
    П.С.-Знам,че има много такива теми,спестете си тъпите,ненужни,прости,обид и коментари,както за темата,така и за пръвуписъ...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Аз съм против. Разбирам, че така училищата искат да се развият и да покажат, че са най-добрите но всеки си има личен стил. На училище може би срещаме най-много хора и това е начинът да покажем какви сме.

anonymous708973
    Guest
    Не ти трябва анкета.
    В статията можеш да напишеш, че както обикновено, монетата има две страни. Че основния коз на поддръжниците на униформите е, че сплотяват учениците и по този начин се изпъква с акъл, а не със дънките за 200 лв.
    Противниците на униформите смятат, че не е честно/редно да се потиска правото на собствен стил и избор как да идваме облечени. И прочее, и прочее.
    Като заключение можеш да добавиш, че едва ли униформите ще успеят да изравнят учениците, след като винаги ще има хора, които да блеснат с телефон за хилядарка - примерно. Това, естествено, ако е разрешено да изразяваш лично мнение.
    В общи линии е това.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    С две ръце съм за "ЗА"..
    Ние отиваме на УЧИЛИЩЕ,а не
    в някакъв нощен клуб - за да дойдем с
    доста дълбоко деколте и мега късите
    поли..
    Да,всеки си има личен вкус - но униформите
    са само за училище,след даскало - можеш да се
    облечеш отново както си искаш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Улицата
    Начин да изпъкнеш не е посредством дрехите.Или другояче казано съм ЗА.

Град
    Балчик
    Се ми е тая. В нащо даскало има. Дадоха ни едни дънки и един суичър. Секи носи само суичъра (включително и аз ) и в един магазин има допълнения към униформата Ама не може на даскало да отидеш със 15 санта ток, неква блуза с дълбоко деколте, както казаха по-горе. Туй е училище, не си на модно шоу. Нищо няма да ви стане да носите униформата 5 дни, като може и да минете 1-2 дни и без нея на даскало. Като ще излизате след училище се прибирате, преобличате и тръгвате. Ко му е трудното?

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ако са готини - за
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

ЗА!! Знам, че всеки си има собствен стил. Но някои стилове на обличане са просто брутални-меко казано. Все пак не всички тийнове имат моите или на някой друг възможностите за маркови дънки и обувки. Защото има много в училище, които само коментират как е облечен еди кой си. С две думи му се подиграват. От тази година съм с униформа и нямам нищо напротив. Не си мислете, че съм от хората които ги нямат възможностите за хубави дрешки, напротив. Но ...все пак..за някои хора трябват и граници.

Град
    Плевен
    Аз съм против..
    но същото време ми изглежда мнн сладко момиче с униформа и вчера видях една
    нещо съм странна

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Много хора искат, но чак като видят колко са гадни се осъзнават .
    100 процента полиестер, 170 лева, всеки ден с риза, пола, през зимата умираш от студ . Полата с ужасни шарки, не можеш да съчетаеш с жилетка, под коленете . Ризата от ужасен, предизвикващ алергии плат . Сако от полиестер и мн други излишни глупости . Ако има, поне да са качествени . Аз съм "ПРОТИВ", защото НЯМА дреха, която да седи добре на всички .
    Love is everything!

Супер фен Аватара на Di
    против
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Балчик
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    100 процента полиестер, 170 лева, всеки ден с риза, пола, през зимата умираш от студ . Полата с ужасни шарки, не можеш да съчетаеш с жилетка, под коленете . Ризата от ужасен, предизвикващ алергии плат . Сако от полиестер и мн други излишни глупости . Ако има, поне да са качествени . Аз съм "ПРОТИВ", защото НЯМА дреха, която да седи добре на всички .
    Ние пък нямаме такова нещо. Май много филми гледа ,а? Нашите са само суичър и дънки и си купува там други блузи и тениски отделно, ако искаш. И имаме една официална дет трааа я носим на 24 и 15.

Повече от фен
    Кви сте ботове само... Ае дайте 200лв за униформа и ходете всеки ден с нея да видим... Аз тези 200лв всичко друго ще направя ама за униформи няма да дам!

Цитирай Първоначално написано от SwEtyy
    Се ми е тая. В нащо даскало има. Дадоха ни едни дънки и един суичър. Секи носи само суичъра (включително и аз ) и в един магазин има допълнения към униформата Ама не може на даскало да отидеш със 15 санта ток, неква блуза с дълбоко деколте, както казаха по-горе. Туй е училище, не си на модно шоу. Нищо няма да ви стане да носите униформата 5 дни, като може и да минете 1-2 дни и без нея на даскало. Като ще излизате след училище се прибирате, преобличате и тръгвате. Ко му е трудното?
    Да, но въпреки това в нашето училище продължавам да виждам момичета с къси полички, 15 см токчета и дори БЕЗ сутиен..
    В нашето училище имаме униформи, надолу може да сме си с наши дънки. И така горе-долу става.. не че се носи много-много де, и аз не я нося напълно винаги, но общо всето отговорът им е колебая се.

Град
    Балчик
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Да, но въпреки това в нашето училище продължавам да виждам момичета с къси полички, 15 см токчета и дори БЕЗ сутиен..
    В нашето училище имаме униформи, надолу може да сме си с наши дънки. И така горе-долу става.. не че се носи много-много де, и аз не я нося напълно винаги, но общо всето отговорът им е колебая се.
    И ние можем да носим наши дънки, просто да носим горнището. То е най-важно.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    При нас няма такова нещо - така,че помисли преди да сложиш всички под общ знаменател..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    С две ръце съм за "ЗА"..
    Ние отиваме на УЧИЛИЩЕ,а не
    в някакъв нощен клуб - за да дойдем с
    доста дълбоко деколте и мега късите поли..
    А те с униформите не го ли правят същото ? Скъсяват полите и пак стават мега късите поли с дълбоко деколте... е ? Същата работа.

Иначе съм ЗА. Като цяло по-удобно е.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ние пък нямаме такова нещо. Май много филми гледа ,а? Нашите са само суичър и дънки и си купува там други блузи и тениски отделно, ако искаш. И имаме една официална дет трааа я носим на 24 и 15.
    Определено Гледам филма , наречен "МОЯТ ЖИВОТ" . При нас са такива, и честно да ти кажа не се чувствам НИКАК комфортно през зимата, когато трябва да си обувам чорапогащник, пола, риза, тънка колкото парче шунка , сакото от този гнусен, неприятен плат, който предизвиква изпотяване и все пак да съм горда с големия надпис на сакото, прикрит от зимното палто с името на училището ми . Е трябва ли? При вас може да си много удобни униформите, суичърчета и дънки .. но при нас не са като в другите страни, при нас са грозни, нискокачествени , скъпи , неудобни и непрактични . Още повече, че приличат на униформи в девическо училище .
    Love is everything!

Голям фен Аватара на babyy123
    зависи какви са униформите ... в моето училище всеки си плащаще пуловера (който е най-обикновен ,но струва 30 лв ) и униформите за момичета и за момчета са едни и същи и нито момичетата имат поли нито момчетата ,имат дънки

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Колебая се ..

В моето училище имаме униформи, но за 2те години от които съм там съм я слагал 1 път.

Не наще са нямам думи ГРОЗНИ

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Цитирай Първоначално написано от babyy123
    зависи какви са униформите ... в моето училище всеки си плащаще пуловера (който е най-обикновен ,но струва 30 лв ) и униформите за момичета и за момчета са едни и същи и нито момичетата имат поли нито момчетата ,имат дънки
    при нас имаме блуза (за 20) и пуловера (не си спомням) и отдолу с дънки... но и има някой "примадони" които се правят на интересни и си идват на училище като излязли от бардак

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Твърдо против.Стига с тия глупости,че с униформите всички сме равни.Дали ще сме равни,ако някой изкочи със маратонки от 350 лева??Дали ще сме равни,ако някой дойде със ролекс за без пари-само 1000 лева??Ай сиктир.Писна ми да слушам подобни глупости.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

аз съм против,защото 1-во е скучно цялото даскало да сме с едни и същи дрехи,2-ро много са скъпи тия униформи ,а за де не се носят каси полички и т.н. просто да забранят такова облекло в училище

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    скучното не е оправдание..

против съм, защото нищо не променят униформите. Поколението е такова, че не разбира същността на прилагането им... щом не го разбира, защо да носи такава? И не става с обясняване.. просто демокрацията ни е*а майката.. happy now?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си