Аз съм против защото:
а) както казаха, няма дреха или цвят, който да подхожда на всички.

б) на презентациите винаги изглеждат убийствено, а иначе са... нашата униформа беше супер на видеото, уж красиво синьо, стилна лента по ръкавите и яката, половерче с риза (което е много яко), дънкова пола и панталон. ок, ушиха ги. и какво да видим! половерът е във възможно най- гадното, натрапчиво и циганско турско синьо, панталоните стоят като потури (на мен ми се закопчаваха чак до гърдите ), ризата се мачка и от най- лекото докосване, полата боядисва... прецакване отвсякъде

в) това е всеки ден пране, гладене, оглеждаш се постоянно да не си изцапаш ризата или полата, материите предизвикват алергии и дразнят.

г) мисля, че най- добрият вариант за всички е- джинси, тениска в цвета, който се изисква и суичър. няма как да се носи цялата униформа, ъпсурт. всяко гъзарче ще си сложи лъскава тениска по ризата или ще навлече маркови дънки, наблъскано отгоре с дизайнерски чушки... по- добре да се вписваш в обстановката, но без да изневеряваш толкова на стила си. аз няма стил, за това не ми е проблем

мисля, че дадох много убедителни причини против униформите. опровергайте ме