- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- развод..
Ако родителите ви са разведени, как ви го казаха? Вие как го приехте? Как щяхте да реагирате ако те имаха нова връзка? ..
А ако имате здраво семейство, как бихте реагирали ако ви кажат, че се разделят?
По едно време нашите супер много се караха и говориха за развод.
Тогава си мислех, че някакси ще е по-лесно отколкото постоянно да си крещят. Взела съм твърдото решение, че няма аз да избирам при кого да съм, няма никакъв начин да говоря в съда, ако тръгнат да се развеждат. Съмнявам се и за сестра ми.
надявам се да не попадна в подобна ситуация.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
...много отдавна беше. Десет години или толкова. Май криех съдебните призовки, когато идваха да ги носят.Не че помогна.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Аз съм дете на разведени родители и ми е тъпо,защото в момента живея при баба си с майка ми ,а това е адски тъпо..искам си старата къща при приятелите,при братовчедите ми и всичко останало .. само че сега трябва да се правя на МНОГО щаствлив,защото ако тръгна да мрънкам мама ще и стане кофти,понеже тя едва ли ще се върне някога при баща ми та да живеем заедно..
Мисля, че много бих се радвала да се разведат. Не ги понасям като се карат. Бих живяла в една много по-стабилна и спокойна обстановка. Само откъм пари въпроса не знам как би седял, но предполагам, че бихме се справили. По-добре с парични затруднения, но спокойна и без притеснения, че ще им слушам панаирите.![]()
Моите са разведени. Еми те много се караха. Аз реших да бъда при баща си, защото двора ни е голям, и има в него две къщи. Едната е на родителите на баща ми (още са живи) и там също живеят свако, леля и братовчед ми. Другата къща е на татко и не исках да заминавам в друг град (тей като мама се премести във Варна) останах с брат си и баща си. Всичко си е по страромо. Мама ми идва на гости 1-2 пъти в месеца и така. Даже татко си има и приятелка и това не ми пречи
Ако се развеждат не бих реагирала лошо,щом са го решили)) Но бих останала с майка си
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
моите са разведени..така ми е 1000000000000000000000000 пъти по-добре от колкото да ги чувам как крещят.
Наще също са разведени,по-добре ми е и на мен тъка,по принцип попечителството ми е на майка ми и по закон баща ми трябва да ме вижда 2 пъти в месеца по 8 часа, но аз си ходя когато искам при него
Всичко си има добра и лоша страна,имам разнообразие поне когато съм при единия и при другия,понеже живеят в различни градове
![]()
Амии преди 2 години чух баща ми как говори с приятелката си по телефона..Тогава не знаех че той има друга връзка казах на майка ми и тя ми каза че знае и така той почна да се прибира по рядко преди 2 седмици се разведоха а миналата събота ми каза че ще става кака т.е. ще си имат бебе :X:X:X Отвратителноп риех всичко, ноо..Нищо не зависи от мен ://
Кофтито при мен е че никога не съм ги чувала да се карат.. Даже се целуваха, вобще не съм предполагала, че искат да се разделят. Просто мама ми каза, че се местим. Винаги съм искала да знам ЗАЩО.. попитах мама, а тя каза, че са чакали да стана достатъчно голяма, за да мога да го приема. Сега те са пирятели.. Виждам го често 2-3 пъти в седмицата.
Той не отрича, че си има приятелка и не знам как да го приемам ..
радвам се,защото като остарее няма как да се гледа сам, а ми е кофти, защото тази жена е на мястото на майка ми..
Моите са си заедно вече от 20 години (дано още 3 пъти по 20 да имат) и мисля, че ще го приема много трудно, ако евентуално се разведат. Имаше период на постоянни скандали, беше тежко, исках да са разделени. Сега дори не си спомням за тоя ужас и се радвам, че имат страхотни отношения
![]()
Мойте са се заедно вече 21 години (да са ми живи и здрави), но имаше един период, в който в нас просто беше ад. Постоянно се караха и дори на няколко пъти споменаваха думата "развод"... Въпреки че вече бях сравнително голяма много се бях уплашила да не се разделят. Толкова ми беше криво да ги слушам как по цял ден си крещят, че излизах рано сутрин и се прибирах късно вечер само и само да не ги хващам във вихъра на скандала...Но се радвам че се оправиха и сега всичко си е наред
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Моите се разделиха още като бях малка.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Aми мойте са се развели когато съм била на 5 месеца такаче не помяна да са ми казвали.Отгледа ме баща ми за което съм му много благодарна.Сега съм на 19 и му помагам с домакинската работа със сметките...Той е имал доста вразки но никога не сам му се баркала в личния живот.Ако на него му харесва да е с този човек аз нямам нищо против.![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
А,разбирам.. занчи всички семейства са имали труден период,едни са го преживяли само с думи за развод, а други са нямали нужната воля и търпение..
^ Понякога, колкото и търпелив да си, колкото и усилия да полагаш, и колкото и да се напрягаш, нещата просто не се получават.![]()
И аз така.Първоначално написано от WaterLilly
Парите в нас ги осигурява майка ми, а за другото същество и една добра дума няма да кажа. Долен противен търтей. Точка. С най-голям кеф бих се изнесла (примерно в апартамент) с майка ми, да си живеем отделно, самички. Продаваме къщата, щото е на нейно (или вече мое) име - и всичко се подрежда просто идеално. Ама, уви. Нямам този късмет.
П.П. Късмет е за мен!!! Държа да си го подчертая, защото не на всички би им било хубаво да да в такова положение.
I'm inlove with a criminal...
Наще са заедно..Не мисля, че бих приела трудно развод, но за сега няма поводи да се разделят.
![]()
Наще са заедно от 15 години...винаги съм го казвала разведат ли се, няма да пожелая да ги видя някога пак...отивам да живея при баба и деди и тва е..
Мда, чела съм й случаи с побоища,пияници, тогава наистина е неизбежно. Но се чудя на моите родители.. скарали се два,три пъти еми нормално еПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Моите се разведоха, когато бях на 7-8 и всъщност правех, каквото мама ми кажеше и донякъде беше по-добре, защото нищо не зависеше от мен. Иначе всички вие дето викате по-добре ще ми е да се разведат и по-добре ми е така- не е вярно. Замислете се как бихте се чувствали, ако сте си семейство и всяка вечер сте на масата. В последствие аз и майка ми се преместихме в София, защото тя си хвана приятел, който е от Италия и понеже там има летище им беше по-лесно да се виждат и бизнес започнаха. Та така нямам време да се виждам с баща ми, понеже живее в друг град. Виждам го само през ваканциите. Той се ожени преди няколко години. Имам си полусестра дето е на 4. Донякъде ми е по-добре да знам, че не е сам, защото преди му беше много зле, а пък и не може да готви горкия.И другата жена не е на мястото на майката. Тя е просто нов човек в живота и понякога сами можете да видите, че ако си направите труда да я опознаете, невинаги е злата мащеха от Пепеляшка.
Говори за себе си.Първоначално написано от WhereAreYouNow