.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    При нас винаги е било 1 срок 1ва смяна-2ри втора.. Зависи от училището,а не от празниците.. При повечето училища би трябвало в началото на срока да се сменя смяната.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    При нас винаги е било 1 срок 1ва смяна-2ри втора.. Зависи от училището,а не от празниците.. При повечето училища би трябвало в началото на срока да се сменя смяната.
    аз пък за 1ви път чувам на срок да се сменят..ако съм цял срок 2ра ще се самоубия..особено ако е 2рия срок към април,май..не бих издържала..вече 10 години си сменяме смените на месец г/д Бих искала да съм само 1ва , но сме 2 училища в една сграда и няма как..

Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    Не виждам никаква логика в това смените да се менят всеки месец.За мен така е по зле, защото докато свикнеш с едната, хоп айде другата.
    Ние сме си първи срок-втора смяна, втори срок-първа смяна.
    Когато училищата имат малко ученици могат да карат с една смяна цял срок.. но ако има много ученици в 1 ден малките са първа смяна а големите втора за да се запълни учебната програма иначе няма да има стаи за всички класове
    కు Лiimదిнka...కు

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си