- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Важноо!
Здрасти, Тийн! Първо .. Честит 1-ви ноември!
Искам да те попитам нещо... Взех си течна кола маска Jankar и искам да си я направя, но проблема е, че не ми трябва за тези дни ами за 6-ти ноември.. Но искам да я направя свега, защото през седмицата нямам толкова време ... Та знаеш ли колко време даржи течната кола маска, защото на кутията има само инструкции.
Много ти благодаря предварително.![]()
•°°• мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ .. И аКо оТнОVо DоЙДе DеN В КоЙТо NяКоЙ ПоSтЪпИ оТноVо ТаКа С МеN .. ПъРвО Ще оТмЪсТя и ПоSлЕ Ще Му ПроСтЯ! •°°•
Никаква идея. [/i]
Първоначално написано от xdanitox
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Направи си я, пък ако се появят косъмчета ще си направиш още една.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Около две седмици..
А и има ли значение каква продължителност има,
когато ти ще си я направиш и без това![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от rns92
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
А казват, че аз съм странен. Това си е чисто практически съвет, какво те разсмива в него?Първоначално написано от DREAM95
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Не го разсмива, просто трупа мнения. Във всички теми е сложил по една емотиконка.Първоначално написано от OldSchoolRebel
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!