- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пеете ли си под душа
понякога само![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Винаги![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Пея си някви мои съчинения, дето само аз си ги разбирам!![]()
Да, но само когато съм сама. Дори се е случвало съседите да питат баща ми кой от семейството така добре пее..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
ооо да![]()
НЕ
Под душа не, но докато пикая си припявам припева на Seek and Destroy на Metallica.
Same shit,different day .
не разбира се.. каква такава омраза към съседите ми![]()
![]()
Да пея си всеки пътсе ми е тая дали има някои в нас
То и като се пусне душа нищо не се чува по стаите
![]()
Един път бях толкова щастлива, че пях доста високо и после брат ми ме базика 1 месец![]()
Но пак продължавам
![]()
![]()
Като бях малка (8г,9г,10г) да, но сега само ако съм home alone![]()
![]()
Не... но пък правя beatbox под душа (както и навсякаде другаде де) xaxaxa
Дааааама на някои песни като не знам текста и повтарям само това дето знам
![]()
Е точно под душа не, защото съм отвеяна на някъде другаде в мислите си .. Но като изляза докато се обличам си пускам музика и си припявам доста на висок тон![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Да, даже понякога си пускам да свири нещо и си попейвам![]()
Не
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Дам,особено ако преди това съм слушала някаква зарибяваща песен.. Все пак само на това място никой не вижда/чува какъв "талант" съм.
![]()